Kimse Yok mu Derneği, Simav’da 100 aileye yardım paketi dağıttı

Kimse Yok mu Derneği Uşak Şubesi, Kütahya’nın Simav ilçesinde Ramazan ayı öncesinde 100 ihtiyaç sahibi aileye gıda paketi ve giyecek yardımı yaptı. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Dernek Şube Müdürü Mehmet Öztürk, hayırsever...

Google Haberlere Abone ol
Kimse Yok mu Derneği, Simav’da 100 aileye yardım paketi dağıttı

Kimse Yok mu Derneği Uşak Şubesi, Kütahya’nın Simav ilçesinde Ramazan ayı öncesinde 100 ihtiyaç sahibi aileye gıda paketi ve giyecek yardımı yaptı.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Dernek Şube Müdürü Mehmet Öztürk, hayırsever vatandaşların bağışlarını Ramazan ayında da ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmaya devam edeceklerini söyledi. Simav, Pazarlar ve Şaphane ilçelerinde de yardım çalışmalarında bulunacaklarını belirten Mehmet Öztürk, “Simav ilçe merkezinde ve Demirciköy’de Kimse Yok mu Derneği gönüllüleri ile buradaki ihtiyaç sahiplerine verdik. Yardımlarımızı ihtiyacı olan herkese gönüllülerimize birlikte ulaştırmaya çalışacağız.” dedi.

Kimse Yok Mu Derneği olarak Türkiye genelinde 250 bin ihtiyaç sahibi aileye kumanya dağıtmayı planladıklarını belirten Uşak Şube Müdürü Mehmet Öztürk, “Ramazan’dan 2 hafta önce başlıyoruz ki ihtiyaç sahibi ailelere şimdiden kumanyaları gitsin. İhtiyaçlarını şimdiden karşılamaya başlayalım diye planladık. Bugün Uşak şubemiz olarak gönüllülerimiz tarafından yardımlarımız dağıtılmaya başlandı.” şeklinde bilgi verdi.

Kimse Yok mu Derneği'nin Simav gönüllüsü Halil Aygün ise şunları söyledi: “Kadirşinas halkımızın bağışlarını fakir ailelere dağıtıyoruz. Hayırseverler ile fakirler arasında köprü görevi yapıyoruz. Gelecek olan Ramazan’da fakir vatandaşlarımızı unutmayan hayırseverlere teşekkür ediyoruz."

Simavlı yardım gönüllüsü Mehmet Erel da Ramazan dolayısıyla Kimse Yok mu Derneği vasıtasıyla gönüllü olarak yardım dağıttıklarını belirterek, "Yardıma muhtaç olan insanlar başvurmuşlar veya Kimse Yok mu Derneği bir şekilde tespit etmiş. Biz de ilçemizde ihtiyacı olan ailelere yardımları dağıtacağız." diye konuştu. CİHAN

Yorumlar