Kimse Yok Mu Derneği, Ramazan ayında yardım dağıtacak

Kimse Yok Mu Derneği Ankara Şubesi, Kırıkkale'de Ramazan ayı münasebetiyle erzak paketi dağıtımı yapacak. Kimse Yok Mu Derneği Kırıkkale Temsilcisi Şaban Durukal, Ramazan ayında geleneksel haline getirdikleri erzak dağıtımı programını...

Google Haberlere Abone ol
Kimse Yok Mu Derneği, Ramazan ayında yardım dağıtacak

Kimse Yok Mu Derneği Ankara Şubesi, Kırıkkale'de Ramazan ayı münasebetiyle erzak paketi dağıtımı yapacak.

Kimse Yok Mu Derneği Kırıkkale Temsilcisi Şaban Durukal, Ramazan ayında geleneksel haline getirdikleri erzak dağıtımı programını bu Ramazan ayında da "Bir Dünya İyilik" sloganı devam edeceklerini söyledi. Yardımların daha önce kendisine müracaat etmiş ihtiyaç sahiplerine vereceklerini belirten Durukal, imkanlar ölçüsünde 500 adet Ramazan paketi dağıtımı yapacaklarını açıkladı. Kırıkkale'den hayırsever ve iş adamlarından yardım yapmak isteyenlerin, dernek yetkilileri ile irtibat kurabileceklerini belirten Durukal, "Bir Ramazan paketi ücreti 60 lira oldu. Kimse Yok Mu’nun yardım kampanyalarına birçok bağış kanalından destek olabileceğiniz gibi 'bağış' yazıp 5777’e bir SMS göndermek suretiyle de katkıda bulunabilirsiniz. Dünyanın dört bir yanında ve ülkemizde devam eden Kimse Yok mu yardım kampanyalarına destek olmak size çok yakın. GSM operatörlerinden ‘bağış’ yazıp 5777’ye bir SMS göndermek suretiyle, ekstra hiçbir GSM komisyon ücreti ödemeden, sadece 5 TL’ye bir ihtiyaç sahibinin yaralarının sarılmasına destek olabilirsiniz." dedi.

Durukal, sözlerine şu şekilde devam etti: "Bağış yapmanın hızlı ve kolay olduğu bu bağış kanalı sayesinde, gönderilen küçük bağışlar birikerek çok büyük iyiliklere kapı açmakta ve ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürmektedir."

CİHAN

Yorumlar