Kimse Yok mu Derneği Muğla'da beş köy okulunu ziyaret etti

Kimse Yok mu Derneği Muğla Şubesi, merkeze bağlı Avcılar, Esençay, Bozyer, Sungur ve Günlüce’de 84 öğrenciye sürpriz yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Kimse Yok mu Derneği Muğla'da beş köy okulunu ziyaret etti

Kimse Yok mu Derneği Muğla Şubesi, merkeze bağlı Avcılar, Esençay, Bozyer, Sungur ve Günlüce’de 84 öğrenciye sürpriz yaptı. Şube Müdürü Sertan Acar ve dernek gönüllüleri, merkeze yaklaşık 75 km. uzaklıkta bulunan köy okullarını ziyaret ederek, öğrencilerle sohbet edip çeşitli hediyeler verdi.

Kimse Yok Mu Muğla Şubesi, önceden hazırlanan elbise, tişört, satranç takımı, yapboz ve çikolatadan oluşan hediye paketlerini alarak köylere doğru yola çıktı. Yaklaşık bir saat süren yolculuğun ardından ilk köy okuluna ulaşan dernek yetkilileri, öğrenciler ve öğretmenleri tarafından karşılandı. Şube Müdürü Acar, bir gönüllü öğretmenin müracaatının ardından en kısa sürede harekete geçtiklerini kaydetti. Derneğin gönüllüsü ve üyelerinden Melek Yalçındağ ise, "Bu köy okullarımızda 84 öğrencimiz eğitim görüyor. Öğrencilerimizin bazı ihtiyaçlarını karşılamak, onlarla güzel bir gün geçirmek istedik. Uzun bir yoldan geldik. Öğrencilerimizin yüzündeki tebessümü görünce biz de çok mutlu olduk." dedi. Gönüllü ve üyelerden Şaduman Çilingiroğlu da, "Orada bir köy var uzakta ve bizim o köylere gitmemiz gerekiyor. Yol uzundu, yorucuydu fakat çocukların gözlerindeki mutluluk her şeye değerdi. Böyle bir faaliyetin içinde olduğum için çok mutluyum." ifadelerini kullandı. Köy okullarında görev yapan öğretmenler de dernek yetkililerine teşekkür etti. CİHAN

Yorumlar