Kimse Yok Mu Derneği, İSTOÇ'ta iyilik noktası açtı

Kimse Yok Mu Derneği, İstanbul Toptancılar Çarşısı'nda (İSTOÇ) iyilik noktası açtı. İstanbul şubesine bağlı olarak açılan iyilik noktası ile yardımda bulunmak isteyen vatandaşların derneğe daha kolay ulaşması amaçlanıyor.Kimse Yok...

Google Haberlere Abone ol
Kimse Yok Mu Derneği, İSTOÇ'ta iyilik noktası açtı

Kimse Yok Mu Derneği, İstanbul Toptancılar Çarşısı'nda (İSTOÇ) iyilik noktası açtı. İstanbul şubesine bağlı olarak açılan iyilik noktası ile yardımda bulunmak isteyen vatandaşların derneğe daha kolay ulaşması amaçlanıyor.

Kimse Yok Mu Derneği İstanbul Şubesi, İSTOÇ 42. Ada 24 Numarada iyilik noktası açtı. Açılışa İSTOÇ Yönetim Kurlu Başkanı Nahit Kemalbay, Kimse Yok Mu Derneği İstanbul Şube Müdürü Celal Türkoğlu ve İSTOÇ esnafı katıldı.

Kurdele kesimi öncesi konuşan Nahit Kemalbay, "Yıllardır Kimse Yok Mu Derneği'ne yabancı değilim. İSTOÇ'da ticari faaliyetlerin yanında böyle hayır işlerinin olması da tabi ki iyi olur. Umarım buraya geldiğiniz için sizi mahcup etmeyiz. Dünyaya, insanlığa yardım edenlere bir katkımız olur. Bu temsilciliği açtığınız için teşekkür ediyorum." dedi.

Kimse Yok Mu Derneği'nin dünyanın yardım bekleyen her noktasına ilk ulaşan kuruluş olduğunu kaydeden Celal Türkoğlu da "İnsanların en sıkıntılı dönemlerinde yanlarında olmak çok büyük fonksiyon eda ediyor olmaktır. Bizim yardımlarımızın yüzde 70'lik kısmı yurt içinde, bizim insanlarımıza, yüzde 30'u ise yurt dışına yapılan yardımlar." şeklinde konuştu. Türkoğlu, açılışa katılanlara da teşekkür etti.

CİHAN

Yorumlar