Kimse Yok Mu Derneği hergün 100 kişiye iftar veriyor

Konya'nın Akşehir ilçesinde Kimse Yok Mu gönüllüleri tarafından, her gün iftar saatinde, ihtiyaç sahibi 100 kişiye sıcak yemek ikramı yapılıyor. Ayrıca Ramazan ayı boyunca devam edecek çalışmalarda 200 aileye de gıda paketi dağıtılacak....

Google Haberlere Abone ol
Kimse Yok Mu Derneği hergün 100 kişiye iftar veriyor

Konya'nın Akşehir ilçesinde Kimse Yok Mu gönüllüleri tarafından, her gün iftar saatinde, ihtiyaç sahibi 100 kişiye sıcak yemek ikramı yapılıyor. Ayrıca Ramazan ayı boyunca devam edecek çalışmalarda 200 aileye de gıda paketi dağıtılacak.

Ramazan ayının başlamasıyla birlikte önceden sosyal taraması yapılmış ve adresleri belirlenmiş 100 kişinin evlerine gönüllüler tarafından sıcak yemek götürülüyor. Her gün 3 çeşit olarak çıkan sıcak yemeği Kimse Yok Mu gönüllüleri kendi arabalarıyla alarak belirlenmiş adreslere götürüyor. İhtiyaç sahibi ailelerin evlerine sefer taslarıyla yemekleri teslim eden gönüllüler aldıkları boş sefer taslarını ise Kimse Yok Mu Akşehir iyilik noktasına teslim ederek kendi iftarlarını yapmak için evlerine gidiyor.

Yemek dağıtımı yapan Kimse Yok Mu gönüllülerinden Abdurrahman Örs, ihtiyaç sahibi ailelere yapılan yardımların herhangi bir yerinde görev almanın insana huzur verdiğini ifade etti. Ayrıca Ramazan ayında iftar sofralarına yapılan sıcak yemek servisinin ihtiyaç sahiplerini oldukça memnun ettiğini dile getiren Örs, ‘’bu sevince vesile olmak çok güzel bir duygu’’ dedi.

Kimse Yok mu Derneğinin Akşehir’deki faaliyetlerini organize eden gönüllü Hüseyin Özarslan, sene boyunca Akşehirli gönüllüler tarafından değişik faaliyetlerin yapıldığını dile getirdi. Afrika’da 6 su kuyusu açıldığını ve 61 katarakt ameliyatı yapıldığını belirten Özarslan, "Ramazan ayı boyunca da gıda yardımlarımızı ve sıcak yemek servislerimiz yapmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

CİHAN

Yorumlar