Kimse Yok mu Derneği, gazi ailelerine Ramazan kumanyası dağıttı

Zonguldak’ta mağdur durumdaki gazi ailelerine Kimse Yok mu Derneği sahip çıktı. Gazipaşa Caddesi'nde stant açan Kimse Yok mu Derneği İyilik Noktası Temsilcisi Fikret Sarıhan, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Zonguldak Şubesi'nin mağdur durumdaki...

Google Haberlere Abone ol
Kimse Yok mu Derneği, gazi ailelerine Ramazan kumanyası dağıttı

Zonguldak’ta mağdur durumdaki gazi ailelerine Kimse Yok mu Derneği sahip çıktı. Gazipaşa Caddesi'nde stant açan Kimse Yok mu Derneği İyilik Noktası Temsilcisi Fikret Sarıhan, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Zonguldak Şubesi'nin mağdur durumdaki üyelerine yardım kumanyası dağıttı.

    Programda konuşan Sarıhan, "Türkiyenin en büyük yardım faaliyet derneklerinden Kimse Yok mu Derneği’nin adına buradayız. Türkiye Muharip Gaziler Derneği'yle bir araya gelerek mağdur durumdaki üyelerine yönelik yardım paketi ulaştıracağız. Şu an 20 adet kumanya paketini teslim ettik, bayram öncesi 20 paket daha olmak üzere toplam 40 gazi ailesine yardımları ulaştırmış olacağız. 20 kiloluk yardım paketlerimiz un, yağ, şeker, reçel, çay, mercimek, makarna, nohut, pirinç ve bulgur gibi temel gıda maddelerinden oluşuyor." dedi.

    Şu anda Ramazan ayı boyunca 750 aileye kumanya paketlerini teslim ettiklerini ifade eden Sarıhan, bin aileye ulaşmayı hedeflediklerini kaydetti.

    Zonguldak Muharip Gaziler Derneği Başkanı Ramazan Çakal ise Kimse Yok mu Derneği yetkililerine teşekkür ederek, şunları söyledi: "Biz Türkiye Muharip Gaziler Derneği Zonguldak Şubesi olarak mağdur ve hasta durumdaki üyelerimiz için daha önce Kimse Yok mu Derneği’ne müracaat etmiştik. Sağ olsunlar bizim sesimizi duydular. Kıbrıs ve Kore’de savaşan gazilerimiz için iyi ki bize sahip çıktılar. Ayrıca bu yardım malzemelerini bizlere temin eden görevli arkadaşlara da şükranlarımızı sunuyoruz. Bu emanetler yerine ulaşacaktır. Allah, Kimse Yok Mu Derneği gibi hayır kuruluşlarına zeval vermesin." CİHAN

Yorumlar