Kimse Yok Mu Derneği aracılığıyla 100 aileye iaşe çeki

Kayser’de bir hayırsever Ramazan ayı nedeniyle ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılmak üzere 100 adet iaşe çekini Kimse Yok Mu Derneği Kayseri Şubesi'ne teslim etti. Dernek, belirlenen ihtiyaç sahiplerine iaşe çeklerini teslim etti. Ramazan...

Google Haberlere Abone ol
Kimse Yok Mu Derneği aracılığıyla 100 aileye iaşe çeki

Kayser’de bir hayırsever Ramazan ayı nedeniyle ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılmak üzere 100 adet iaşe çekini Kimse Yok Mu Derneği Kayseri Şubesi'ne teslim etti. Dernek, belirlenen ihtiyaç sahiplerine iaşe çeklerini teslim etti.

Ramazan ayı bereketinin en doruk noktada yaşandığına işaret eden Kimse Yok Mu Derneği Kayseri Şubesi Başkanı Abdurrahman Haskaraman, hayır sahiplerinin ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılmak üzere bağışlarda bulunduklarını ifade etti. Haskaraman, hayır sahiplerine teşekkür ederek, “Son olarak bir iş adamımız imkanları nispetinde 100 ailemize ulaştırılmak üzere iaşe çeki bağışladı. Bizde bu çekleri belirlenen ihtiyaç sahibi ailelere teslim ettik. Birçok dar gelirli ailenin yüzünü güldüren hayır sahibinin yüzünü de Allah güldürsün diyoruz. Onların bağışları yerine derneğimiz aracılıyla teslim ediliyor. Derneğimiz ayrıca Ramazan ayı boyunca 8 bin ailemize ulaşacak. Bayram öncesinde bu sayıyı tamamlayacağız ve ailelerimize iaşe yardımında bulunmuş olacağız. Yine son güne kadar iftar çadırımızda günlük bin kişiye iftar verilmesi de devam ediyor.” dedi.

CİHAN

Yorumlar