Kimse Yok mu Afyon'da Ramazan öncesi 3 bin aileye gıda dağıtacak

Kimse Yok Mu Derneği Afyonkarahisar Şubesi Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine 3 bin aileye gıda kolisi dağıtacak. Her yıl olduğu gibi bu senede ihtiyaç sahiplerini Ramazan ayı öncesinde tespit eden dernek, merkezde 2 bin 500, ilçelerde 500 aileye...

Google Haberlere Abone ol
Kimse Yok mu Afyon'da Ramazan öncesi 3 bin aileye gıda dağıtacak

Kimse Yok Mu Derneği Afyonkarahisar Şubesi Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine 3 bin aileye gıda kolisi dağıtacak. Her yıl olduğu gibi bu senede ihtiyaç sahiplerini Ramazan ayı öncesinde tespit eden dernek, merkezde 2 bin 500, ilçelerde 500 aileye gıda yardımlarını ulaştıracak. Bunların yanında yine 2 bin 500 kişiye Ramazan Bayramı öncesinde giyin yardımı dağıtımına devam edilecek.

15 BİN KİŞİYE İFTAR VERİLECEK

Dernek, her yıl geleneksel olarak kurduğu iftar çadırlarını bu senede hizmete sokacak. Kimse Yok Mu Derneği Afyonkarahisar Şube Müdürü Mustafa Çobanoğlu, Afyon ve Isparta il ve ilçelerinde ihtiyaç sahiplerinin faydalanabileceği toplam 15 bin kişiye iftar yemeği verileceğini belirterek, ihtiyaç sahibi tüm vatandaşları bu çadırlara beklediklerini söyledi. Çobanoğlu, Afyonkarahisar’da gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşan derneğin İmaret Camii önünde bulunan yardım standında makbuz mukabilinde fitre, fidye, zekat ve her türlü bağışlarınızı talep edeceğini belirtti.

CİHAN

Yorumlar