'Kimse beni başbakanı sevmeye zorlayamaz' sözü kavga çıkardı: 1'i ağır, 2 yaralı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın miting alanlarında kullandığı ve eleştirilere neden olan 'ayrımcı ve kutuplaşmaya' yönelik sözleri toplumda kavgalara sebep olmaya başladı.

Google Haberlere Abone ol
'Kimse beni başbakanı sevmeye zorlayamaz' sözü kavga çıkardı: 1'i ağır, 2 yaralı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın miting alanlarında kullandığı ve eleştirilere neden olan 'ayrımcı ve kutuplaşmaya' yönelik sözleri toplumda kavgalara sebep olmaya başladı. Eskişehir'de gençler arasındaki 'Kimse beni başbakanı sevmeye zorlayamaz' sözleri üzerine başlayan tartışma önce küfürlü hakarete sonra da kavgaya dönüştü. Kavgada biri ağır iki kişi bıçakla yaralandı. Ağır yaralanan ve hastanede tedavi altına alınan şahsın hayati tehlikesi olduğu öğrenildi.

Olay, gece Odunpazarı Osmangazi Mahallesi Kemer Caddesi'nde bulunan Es Kıraathanesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, A.Y., kıraathanenin yakınında arkadaşlarıyla aralarında son günlerde yaşanan siyasi olaylar ve seçimle ilgili konuşmaya başladı. A.Y. yanındakilere, "Kimse beni başbakanı, AK Parti'yi sevmeye mecbur edemez." dedi. Bu sırada kahvede bulunanlar, A.Y.'nin bu sözleri üzerine "Siz nasıl gençlersiniz. Bu ülke sizin gibi gençlere mi kaldı?" diyerek karşılık verdi. Bunun üzerine taraflar arasında sözlü sataşma başladı. Kıraathaneye giren A.Y., "Siz bana nasıl bunları nasıl söyler ve küfredersiniz?" diye çıkıştı. Bunun üzerine kıraathanedekiler A.Y.'ye sözlü hakarette bulundu. Tartışma bir süre sonra taraflar arasında kavgaya dönüştü.

Vücudunun çeşitli yerlerine yumruk darbesi alan A.Y,, kahveden kaçarak ilerideki evine sığındı. Şahıslar ise A.Y.'yi evine kadar kovalayarak apartmanın giriş kapısını tekmeledi. A.Y., mutfaktaki ekmek bıçağını alarak annesiyle birlikte aşağıya indi. Apartmanın kapısının önünde şahıslarla karşılaşan A.Y., elindeki ekmek bıçağıyla sağa sola saldırdı. Yaşanan arbedede A.K. isimli şahıs bıçak darbesiyle sırtından, A.Y. de sağ bacağından yaralandı.

Mahalle sakinleri durumu 112 ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri kanlar içindeki A.K.'yi Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırdı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan A.K.'nın üreloji servisindeki tedavisinin sürdüğü belirtildi. Tedavisi yapılan A.Y. ise gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. CİHAN

Yorumlar