"Kimileri Türk adaletinden kaçmak için 30 Mart'ı fırsat görüyor"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, "Kimileri Karun’un hazinelerini bile geçen servetlerini daha şişirmek, daha çok gemicik almak, daha çok yatlar, katlar almak, hırsızlığın hesabını vermemek, Türk adaletinin elinden kaçma.

Google Haberlere Abone ol
"Kimileri Türk adaletinden kaçmak için 30 Mart'ı fırsat görüyor"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, "Kimileri Karun’un hazinelerini bile geçen servetlerini daha şişirmek, daha çok gemicik almak, daha çok yatlar, katlar almak, hırsızlığın hesabını vermemek, Türk adaletinin elinden kaçmak için 30 Mart seçimlerini fırsat olarak görüyor." dedi.

İzgioğlu, haftalık il yönetim kurulu toplantısında yaptığı konuşmada, seçimle ilgili sürecin MHP açısından çok iyi gittiğini söyledi. İzgioğlu “MHP Adana’da dolu dizgin koşmaya devam ediyor. Bağımsız adayların da ortaya çıkmasından sonra yaptırdığımız en son ankette Milliyetçi Hareket Partisi Adana’da rakiplerimizden 6.5 puan önde, çok iyi durumdayız” açıklamasında bulundu. İzgioğlu, meclis üyeliği için listede olmayanların durumuyla ilgili de şunları söyledi: “700’e yakın aday adayının içinden tespit yaparken elbette herkesin memnun kalması mümkün değildi. Kırılmalar olabilir ve doğaldır ama biz bunu çabuk atlattık. Aday adaylarımızın hemen hepsi tekrar sahaya çıkıyor ve içlerinde çok aktif olarak çalışan arkadaşlarımız var. Emekleri çoktur, Allah hepsinden razı olsun, bir kere daha o vefakar arkadaşlarımıza yürekten teşekkür ediyorum.”

İzgioğlu şöyle devam etti: “Önümüzde bir seçim var. Bu vesileyle ifade etmek gerekirse bu seçimin başkaları için de kader seçimi olduğu ortaya çıktı. Kimi ihanet çevreleri vatanımıza yeni sınır çizmek için 30 Mart’ın bir zemin oluşturacağını söylüyor, kimileri de Karun’un hazinelerini bile geçen servetlerini daha da şişirmek, daha çok gemicik almak, daha çok yatlar, katlar almak, hırsızlığın hesabını vermemek, Türk adaletinin elinden kaçmak için fırsat olarak görüyor. Dolayısıyla bu seçim hem yetimin, garibin hakkını arayarak hırsızlardan hesap sormak, hem de ihanete dur diyerek, vatanın, milletin bölünmez bütünlüğünü koruyabilmek için önemli. Cumhuriyet rejimini, demokrasiyi muhafaza edebilmek için önemli. Şimdi artık bize düşen adaylarımızın yanında durarak, halkımızın içinde olmaya devam etmek ve hiçbir zaman rehavete kapılmadan sadece çok çalışmaktır.” CİHAN

Yorumlar