Kilis Mehmet Döğme Koleji, bowling turnuvası düzenledi

Kilis Mehmet Döğme Koleji, okul öğrencilerinin kaynaşması amacıyla sınıflar arası bovling turnuvası düzenledi. Okul Müdürü Süleyman Yaman, Kilis’te eğitimden kültüre, bilimden spora birçok alanda kendisini kanıtlayan okullarında eğitim...

Google Haberlere Abone ol
Kilis Mehmet Döğme Koleji, bowling turnuvası düzenledi

Kilis Mehmet Döğme Koleji, okul öğrencilerinin kaynaşması amacıyla sınıflar arası bovling turnuvası düzenledi.

Okul Müdürü Süleyman Yaman, Kilis’te eğitimden kültüre, bilimden spora birçok alanda kendisini kanıtlayan okullarında eğitim alan öğrencilerin kaynaşması için böyle bir etkinliği düzenlediklerini söyledi.

Yaman, ''Çeşitli sportif çalışmaları artırarak öğrencilerin ve velilerin sosyal aktivitelerini daha da yükseltmeyi amaçlıyoruz. Okul olarak iç içe kardeşçe eğitim öğretim gördükleri okulumuzun öğrencileri arasındaki iletişim, kaynaşma ve muhabbetin ne kadar iyi olduğunun örneği sergilendi.” dedi. Yaman, bu tür sportif, sanatsal ve kültürel etkinlikleri düzenlemeye devam edeceklerini ifade etti.

Turnuva koordinatörü beden eğitimi öğretmeni Heybetullah Şimşekoğlu, okuldaki öğrencilerin sportif bir aktivite ile birbirleriyle kaynaşmaları amacıyla bu turnuvayı düzenlediklerini dile getirdi.

Turnuvaya öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiğini anlatan Şimşekoğlu, “Yaptığımız bu etkinlikler öğrencilerin spor dallarını tanıması ve bu dallara ilgi göstermesi açısından önem arz etmektedir. Birinci olan takıma törenle madalya takdim edilecek." ifadelerini kullandı.

CİHAN

Yorumlar