Kılıçıdaroğlu Cihan TV Network’e konuk olacak

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yarın sabah Cihan Haber Ajansı’nın yerel televizyonlar için geliştirdiği hizmeti olan Cihan TV Network yayınlarından ‘Anadolu’da Sabah’ programının Başkent konuğu olacak.

Google Haberlere Abone ol
Kılıçıdaroğlu Cihan TV Network’e konuk olacak

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yarın sabah Cihan Haber Ajansı’nın yerel televizyonlar için geliştirdiği hizmeti olan Cihan TV Network yayınlarından ‘Anadolu’da Sabah’ programının Başkent konuğu olacak.

Şu an, 94 TV kanalında günde 7 programla yayınını sürdüren Cihan TV Network’ün sabah programına katılacak olan Kılıçdaroğlu, Türkiye’nin gün içerisinde değişen sıcak gündemindeki gelişmelerle ilgili program sunucusu Hüseyin Aydın'ın sorularını cevaplayacak. Kılıçdaroğlu, sabah 07.00 ile 09.00 arasında yayınlanan Anadolu Sabah’ın programında saat 08.20’dan itibaren izleyicilerle buluşacak.

CİHAN TV NETWORK NEDİR?

Cihan Haber Ajansı, Türkiye’de alanında ilk olma özelliği taşıyan bu projesini, 2003 yılında, günde bir program ve 28 kanal ile başlattı. ‘Cihan TV Network’ projesi şu an, 94 TV kanalında günde 7 programla yayınını sürdürüyor.
Cihan, yürütmekte olduğu bu proje ile toplam 78 merkezde (57 il, 21 ilçe) TV’ye profesyonel anlamda haber ve program desteği veriyor. Programlar, ulusal standart ve kaliteye sahip stüdyolarda, profesyonel kadrolar tarafından hazırlanıp canlı yayınlanıyor. Cihan TV Network üyesi kanallar, programları izleyicilerine kendi logoları ile ulaştırıyor.
Dünyada ve Türkiye’de neler oluyor? Bu sorunun cevabını merak eden milyonlarca kişi, Cihan TV Network üyesi kanallarda sabah, öğle ve akşam haberleriyle ekran karşısına geçiyor.

YEREL TELEVİZYONLARA BÜYÜK HİZMET

Her sabah, 07.00–09.00’da yayınlanan 'Anadolu’da Sabah' ile canlı bağlantılarla günün ilk gelişmeleri sunuluyor.
10.00 ile 12.30 arasında yayınlanan 'Gündüz Kuşağı’nda yurtta ve dünyada meydana gelen olayları, kadınlara yönelik 'Günışığı’nı, çizgi film ve eğitici programları yeri alıyor.
12.30 ile 13.30 arasında yayınlanan 'Öğle Haberleri' ile ekonominin nabzı tutuluyor.
15.00 ile 16.30 arasında canlı haber bültenini de içinde barındıran ve her güne özel programların yer aldığı 'Gündem Artı' aktüaliteyi yakından takip edenler için fırsatlar sunuyor.
Network üyesi kanalları izleyen herkes gündeme ilişkin sıcak haberleri ve son dakika gelişmelerini ise 18.00 ile 19.15 arası 'Akşam Ajansı’ndan öğrenebiliyor.
23.00 – 24.00 arasında ise gün boyu yaşanan gelişmeleri 'Haber 23' bülteninden takip etmek mümkün. CİHAN

Yorumlar