Kılıçdaroğlu, Yalovalılara yağmur altında seslendi

CHP Genel Başkanı Kamal Kılıçdaroğlu, "Yalovalılara güveniyorum. İnadına inadına sandığa gideceğiz, Vefa başkanı tekrar Yalova'ya başkan seçeceğiz" dedi.1 Haziran'da terarlanacak belediye seçimleri için Yalova'ya gelen Cumhuriyet Halk...

Google Haberlere Abone ol
Kılıçdaroğlu, Yalovalılara yağmur altında seslendi

CHP Genel Başkanı Kamal Kılıçdaroğlu, "Yalovalılara güveniyorum. İnadına inadına sandığa gideceğiz, Vefa başkanı tekrar Yalova'ya başkan seçeceğiz" dedi.

1 Haziran'da terarlanacak belediye seçimleri için Yalova'ya gelen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,

adayları Vefa Salman’a destek vermek istedi.

Yağmur nedeniyle seçmenlere çok kısa seslenen Kılıçdaroğlu, "Siz seçimi yaptınız, belediye başkanınızı seçtiniz. Koltuğuna oturdu, mazbatasını aldı. Ankara'daki beyler dedi ki 'Hayır, o belediye başkanı değil.' Yalova'ya inanıyorum, Yalovalılara güveniyorum. İnadına inadına sandığa gideceğiz, Vefa başkanı tekrar Yalova'ya başkan seçeceğiz" ifadesini kullandı.

Daha sonra sanatçı Volkan Konak tarafından konser verildi. Yoğun yağışa rağmen konseri dinleyen Kılıçdaroğlu ve partililer şemsiyeler ve yağmurluklarını giyerek meydandan ayrılmadılar.

CİHAN

Yorumlar