Kılıçdaroğlu ve Bahçeli'den 'selamlama' ayıbı

Yenikapı mitinginde son selamlama için sahneye davet edilen Kılıçdaroğlu ve Bahçeli sahneye çıkmadılar

Google Haberlere Abone ol
Kılıçdaroğlu ve Bahçeli'den 'selamlama' ayıbı
Yenikapı'da Türkiye tarihine damgasını vuran tarihi günde bir araya gelerek birlik ve beraberlik mesajı veren liderler, günün sonunda güne yakışmayan bir hataya imza attı. Mitingin bitiminden sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasının bitiminde sahneye davet edilen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, son selamlama için sahneye davet edildikleri halde sahneye çıkmadılar. Liderlerin neden böyle bir harekette bulundukları ise bilinmiyor. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasının bitiminden sonra sunucu, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ü, Başbakan Binali Yıldırım'ı, CHP ve MHP Genel Başkanları, Genelkurmay Başkanı'nı ve hanımlarını sahneye davet etti. Davete Gül, Yıldırım, Davutoğlu ve Akar uyarken, Bahçeli ve Kılıçdaroğlu uymadı. 

ÇADIRDA BİR ARAYA GELMİŞLERDİ

Sahneye çıkarak birlik görüntüsü vermekten kaçınan liderler, miting öncesinde çadırda bir araya gelerek muhabbet etmişlerdi. Miting öncesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, çadırda bir araya gelerek bir süre sohbet etmişti. 

Yorumlar

Ali Halen bölücülük yapıyorsunuz siz kimsiniz ayıp utanın eyer utanma varsa
Cumhur Ak Parti seçim şarkısı değil, Diriliş dizisinin müziği çalındı. Neden bahsediyorsunuz siz?
ahmet tamam senin bu yazdığın doğru. ama kimse anlamıyor artık
Özden Sahneye doğru yururlerken Akp nin secim şarkısını çalmaya başlamaları üzerine sahneye tabiki cikmadilar nedeni budur.. Ayıbı muhalif liderler değil ordaki organizasyon yapmıştır.
Emre Siz Demokrasi Mitingi'ni kişiselleştirip, son anda AKP seçim şarkısını çalarsanız ayıbın büyüğünü siz yapmış olursunuz. Bu tip yancı haber sitelerinin varlığını biliyorum da böyle birlik olunması gereken bir dönemde böyle haberler yapıp insanları kışkırtıyorsanız ne objektif bir habercisinizdir ne de vatan sevgisine sahip.