Kılıçdaroğlu'nun konvoyu iki ateş arasında kaldı

Artvin Şavşat'ta Kılıçdaroğlu'nun da içinde olduğu konvoy, güvenlik güçleriyle teröristler arasında çıkan çatışmanın arasında kaldı

Google Haberlere Abone ol
Kılıçdaroğlu'nun konvoyu iki ateş arasında kaldı
Artvin'in Şavşat ilçesinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da içinde bulunduğu konvo, özel harekat polisleriyle teröristler arasında çıkan çatışmada iki ateş arasında kaldı.

Açılan ateşte bazı kişilerin yaralandığı belirtiliyor. Ateş açan kişinin kim olduğu henüz bilinmezken, Kılıçdaroğlu'nun korumalarının da ateşe karşılık verdiği belirtiliyor. 



CHP'Lİ TEKİN BİNGÖL: YARALI YOK

CHP Genel Başkan Yardımcı Tekin Bingöl, parti konvoyundan yaralı olmadığını açıkladı. 

ERDOĞAN'DAN KILIÇDAROĞLU'NA TELEFON

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu telefonla arayarak konvoyunun güzergahında yaşanan çatışmaya ilişkin bilgi alarak, geçmiş olsun dileğinde bulundu. 

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP konvoyunun çatışmaya maruz kaldığı haberinin ardından Kılıçdaroğlu’nu telefonla aradı. Erdoğan, yaşananlarla ilgili bizzat Kılıçdaroğlu'ndan bilgi aldı.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’na geçmiş olsun dileklerini ileten Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, CHP konvoyunun Artvin’in Şavşat ilçesinden Ardanuç ilçesine gittiği sırada Yanıklı Köyü yakınlarında yaşanan çatışmayla ilgili olarak İçişleri Bakanı Efkan Ala ve Artvin Valisi ile de birer telefon görüşmesi yaptığı kaydedildi.

KILIÇDAROĞLU ZİYARETE GİDİYORDU



Kılıçdaroğlu, çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunacağı Artvin'e gitmek üzere sabah saatlerinde uçakla Kars'taki Harakani Havalimanı'na geldi. Burada Kars Vali Yardımcısı Mehmet Halis Aydın, CHP Kars İl Başkanı Mustafa Aras ve partililer karşılanan Kılıçdaroğlu, ardından karayolu ile Artvin'e gitmek üzere Ardahan'a hareket etti.

Ardahan'da yol kenarındaki bir akaryakıt istasyonu önünde makam otomobilini durdurup istasyonunda bekleyen vatandaşlar ile kısa süreli sohbet eden Kılıçdaroğlu, daha sonra Ardahan-Artvin il sınırına geldi.

Burada ellerinde CHP bayrakları olan vatandaşlar ile karşılanan Kılıçdaroğlu, kendisini karşılayan vatandaşlar ile sohbet edip sorunlarını dinledi.

Kılıçdaroğlu, ardından Artvin'in Şavşat ilçesine bağlı Kocabey yaylasına geçerek, bir yayla evini ziyaret etti.

Ziyarette ev sakinlerince kendisine ikram edilen çöreği yiyip ayran içen Kılıçdaroğlu, ziyaret sonrası parti otobüsü ile Şavşat ilçe merkezine gitti.

Yorumlar