Kılıçdaroğlu'nun kardeşi ölüm orucuna başladı

CHP'li Milletvekili Enis Berberoğlu'nun tutuklanmasıyla Kemal Kılıçdaroğlu 'Adalet Yürüyüşü'nü başlatmıştı. Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu da abisinin yürüyüşüne karşı olduğunu belirterek ölüm orucuna başladığını duyurdu.

Google Haberlere Abone ol
Kılıçdaroğlu'nun kardeşi ölüm orucuna başladı

SonHaberler | Haber Merkezi

MİT tırları görüntülerinin servis edilmesi davası kapsamında yargılanan CHP'li Milletvekili Enis Berberoğlu'nun tutuklanmasını protesto etmek amacıyla 'Adalet Yürüyüşü' başlatan Kemal Kılıçdaroğlu'na bir tepkide kardeşi Celal Kılıçdaroğlu'ndan geldi. Kılıçdaroğlu abisinin yürüyüş eylemine karşı olduğunu belirterek ölüm orucuna başladığını söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu MİT Tırları görüntülerini Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve aynı dava kapsamında yargılanan Can Dündar'a vermekle suçlanıyordu. Berberoğlu yargılandığı dava kapsamında önce müebbet hapis cezası almıştı. Berberoğlu'nun cezası daha sonra 25 yıla indirildi.

CHP'den Adalet Yürüyüşü Kararı

CHP'li Berberoğlu'nun tutuklanmasının ardından CHP yönetimi 'Adalet Yürüşüyü' kararı almıştı. Kemal Kılıçdaroğlu ve partililer Ankara Güvenpark'tan Adalet Yürüyüşüne başladıklarını duyurmuştu.

Kılıçdaroğlu ve CHP'lilerin 'Adalet Yürüyüşü'ne her kesimden tepki gelirken en farklı tepkilerden birini de kardeşi gösterdi. Celal Kılıçdaroğlu, ölüm orucuna başladığını söyleyerek, abisi Kemal Kılıçdaroğlu'nun başlattığı adalet yürüyüşüne karşı çıktığını ifade etti.

Celal Kılıçdaroğlu ölüm orucuna başladığını böyle duyurdu:

Yorumlar