Kılıçdaroğlu: Kenan Işık Almanya’da tedavi görecek

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, uzun süredir hastanede tedavi gören Kenan Işık ve Süleyman Seba’yı ziyaret etti. Kenan Işık’ı gören Kılıçdaroğlu, “Önümüzdeki süreç içerisinde Almanya’da tedavi...

Google Haberlere Abone ol
Kılıçdaroğlu: Kenan Işık Almanya’da tedavi görecek

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, uzun süredir hastanede tedavi gören Kenan Işık ve Süleyman Seba’yı ziyaret etti. Kenan Işık’ı gören Kılıçdaroğlu, “Önümüzdeki süreç içerisinde Almanya’da tedavi görecek. Çalışmalar devam ediyor.” dedi.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Şişli’de özel bir hastanede tedavisi devam eden televizyon programcısı Kenan Işık’ı ziyaret etti. Yaklaşık 15 dakika hastanede kalan Kılıçdaroğlu, çıkışta gazetecilere kısa bir değerlendirme yaptı. Kenan Işık’ı gördüğünü ve eskiye göre sağlığının çok daha iyi olduğunu belirten Kılıçdaroğlu, “Süleyman Seba beyi de ziyaret ettik. Onun da sağlığı iyi. Umarım kısa süre içinde sağlığına kavuşur. Doktor bey eskiye göre çok daha iyi olduğunu ifade etti. Belki önümüzdeki süreç içerisinde Almanya’da bir tedavi görecek. Bu konuda çalışmalar devam ediyor.” diye konuştu.

Doktorların aracına kadar uğurladığı Kılıçdaroğlu, partisinin il yönetimiyle birlikte hastaneden ayrıldı.

CİHAN

Yorumlar