Kılıçdaroğlu İle Yolunu Kesen Gencin Dikkat Çeken Erdoğan Sohbeti

Kılıçdaroğlu, Erdoğan'a hakaret eden lise öğrencisine sahip çıktığı için kendisini eleştiren gence müdahale eden korumaları durdurdu, sohbet etti: Ankara'ya gel, bekliyorum.

Google Haberlere Abone ol
Kılıçdaroğlu İle Yolunu Kesen Gencin Dikkat Çeken Erdoğan Sohbeti

CHP Genel Başkanı CHP umumi başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Konya'da Tarım Üreticileri Buluşması'na katıldıktan sonra muhtelif ziyaretlerde bulundu.

Konya'da Bedesten Çarşısı'nı ziyaret eden CHP önderi Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret eden lise öğrencisine sahip çıktığı için eleştirildi.

'CUMHURBAŞKANI'NA HAKARET EDEN BİRİNİ KABUL ETTİNİZ'

Kılıçdaroğlu, Bedesten Çarşısı'nı ziyareti esnasında kendisiyle görüşmek arzulayan bir gençle konuştu. Genç konuşmasında, Konya'da Kubilay'ı anma töreninde yaptığı konuşmada C. Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği ileri sürülen lise öğrencisi 16 yaşındaki M.E.A'yı desteklemelerini eleştirdi.

ANKARA KABULÜNE TEPKİ

Gencin bu konudaki görüşlerini dile getirdiği sırada korumaların müdahale etmesi dikkat çekti. Gencin korumalara reaksiyon göstermesi ve CHP umumi başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da kendisini dinlediğini söylemesi üstüne konuşmasına süren genç, bir yurttaş şekilde Cumhurbaşkanı'na hakaret edilmesini kabul etmediğini ve CHP'nin de bu eda içerisine giren genci Ankara'da kabul ederek ardında durmasına reaksiyon gösterdi.

OY VE ÖRNEK SOHBETİ

Kılıçdaroğlu'nu da misal aldığını anlatım eden genç, 'Ülkemin Cumhurbaşkanı'na hitaplarınızda ne kadar misal olursanız biz de öyle misal oluruz' diyerek Kılıçdaroğlu'na düşüncelerini dile getirdi. CHP umumi başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da, kapılarının herkese açık olduğunu söyleyerek, her insanın de makamının hakkını vermesi gerektiğini söyledi. Bunun üstüne genç, 'Öyle olsa kamu oy vermez' diyerek karşılık verdi.

'ANKARA'YA GEL, BEKLİYORUM'

Kılıçdaroğlu, kendisini eleştiren genci de Ankara'ya geldiğinde ağırlamak istediğini anlatım etti. Vatandaşlarla sohbetinin peşinden Bedesten Çarşısı'ndan ayrılan Kılıçdaroğlu, Mevlana Müzesi'ne geçti. Mevlana Müzesi girişinde Kılıçdaroğlu ile tokalaşan bir kadın, kanser hastası olduğunu söyleyerek, 'Seni izlemeden ölmek istemedim' diyerek fotoğraf çektirdi. Hz. Mevlana'nın sandukası başında dua eden Kılıçdaroğlu, Müzeler Müdürü Yusuf Benli'den müze konusu için bilgi aldı.

ENGELLİ HEDİYE SAYI'YA PARFÜM HEDİYE ETTİ

CHP umumi başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Mevlana Müzesi'nden sonra 4 Şubat'ta Ankara'da yapılan 'Geleceği Birlikte Kuruyoruz Engelliler Buluşması' toplantısında babası Hasan Basri Sayı ile görüştüğü engelli Hediye Sayı'yı (30), Erenköy Mahallesi'ndeki evinde ziyaret etti. Hediye'ye Ankara'da söz verdiği parfümü hediye eden Kılıçdaroğlu, aileyle de bir zaman sohbet etti. Kılıçdaroğlu, ziyaret sonunda evlerinin önünde Hediye Sayı ve ailesiyle anı fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar