Kılıçdaoğlu'ndan birlik beraberlik mesajı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Feshane'de düzenlenen Ordu Günleri'ne katıldı. Vatandaşlara hitap eden Kılıçdaroğlu, birlik beraberlik mesajları verdi. Toplumsal birliktelik vurgusu yapan Kılıçdaroğlu, "Tasada ve kıvançta beraber...

Google Haberlere Abone ol
Kılıçdaoğlu'ndan birlik beraberlik mesajı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Feshane'de düzenlenen Ordu Günleri'ne katıldı. Vatandaşlara hitap eden Kılıçdaroğlu, birlik beraberlik mesajları verdi. Toplumsal birliktelik vurgusu yapan Kılıçdaroğlu, "Tasada ve kıvançta beraber olmak. Beraber olmak istiyoruz. Ayrışmak, kavga etmek istemiyoruz. Huzur içinde yaşamak istiyoruz." dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu, Ordu Günleri'nde bir araya gelen Ordu derneklerinin yöneticileri ve vatandaşlar ile bir araya geldi. Ordululara hitap eden Kılıçdaroğlu, "Ülkemizi de, bayrağımızı da seviyoruz. Bir tek amacımız olmalı, anayasamızın girişinde de yazar. Tasada ve kıvançta beraber olmak. Beraber olmak istiyoruz.Ayrışmak, kavga etmek istemiyoruz. Huzur içinde yaşamak istiyoruz. Siyasetçi temiz olmalı. Topluma huzur getirmeli, kavgadan uzak durmalı. Doğruları söylemeli. Eğer bu arzumuzu yerine getirebilirsek, biz de görevimizi yapmış olacağız." şeklinde konuştu.

Kılıçdaroğlu, Soma faciasıyla ilgili değerlendirmede de bulundu. Acının hala devam ettiğini belirten Kılıçdaroğlu, "301 kardeşimizi toprağa verdik. Acıyı hala üzerimizden atmış değiliz. Bekliyoruz, 301 kardeşimizin sorumlusu kim. Ben bekliyorum bu ülkenin vicdanı da bekliyor." ifadelerini kullandı.

CİHAN

Yorumlar