Kılıçaslanlı öğrencilerin harçlıkları Soma’ya

Kayseri Özel Kılıçaslan Liseleri öğrencileri Soma'da meydana gelen maden kazasının ardından kapsamlı bir yardım kampanyası başlattı. Okulun Aktivist Hareket Topluluğu üyelerince başlatılan yardım kampanyası maddi olduğu kadar manevi destek...

Google Haberlere Abone ol
Kılıçaslanlı öğrencilerin harçlıkları Soma’ya

Kayseri Özel Kılıçaslan Liseleri öğrencileri Soma'da meydana gelen maden kazasının ardından kapsamlı bir yardım kampanyası başlattı. Okulun Aktivist Hareket Topluluğu üyelerince başlatılan yardım kampanyası maddi olduğu kadar manevi destek şeklinde de gerçekleşiyor.

    Öğrenciler kendi harçlıklarından ayırdıkları ve ailelerinden aldıkları yardımı, önümüzdeki günlerde yapılacak bir törenle kazada hayatını kaybedenlerin ailesine ulaştırılmak üzere Kimse Yok mu Derneği Kayseri Şubesi'ne teslim edecek.

    Kılıçaslan Liseleri Aktivist Hareket Topluluğu Başkanı 11. sınıf öğrencisi Ertuğrul Yıldırım, "Kazanın yaşandığı günden bu güne okul olarak büyük bir üzüntü yaşıyoruz, arkadaşlarımla bir yardım kampanyası başlattık ve önemli miktarda para topladık. Ayrıca okul bahçemizde sembolik maden ocağı yaptık. Ayrıca kalbimizin Soma'da olduğunu gösteren ve öğrenci arkadaşlarımızın büyük çoğunluğunun katıldığı bir kalp, siyah kurdela ve Soma görüntüsü oluşturduk. Acımız büyük, vefat edenlere Allah'tan rahmet yakınlarına ve ülkemize de sabırlar diliyoruz." dedi.

    Kılıçaslan Liseleri Müdürü Salih Öngül ise "Okulumuzda eğitim gören yaklaşık 700 öğrenci, sosyal sorumluluk bilinci kazanmış durumdalar. Ülkemizde ya da dünyanın başka bir yerinde yaşanan felaketlerde ellerinden geleni yapmak için büyük çaba harcıyorlar. Bütün öğrencilerimle gurur duyuyorum. Soma'da yaşanan kaza ile ilgili büyük üzüntü içerisindeyiz. Millet olarak başımız sağolsun." şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar