Kılıç: Yeni yıl hizmetle ve çalışmayla geçecek bir yılın başlangıcı olacak

Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç, ilk resmi ziyaretini gerçekleştirdiği Samsun’da Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti.

Google Haberlere Abone ol
Kılıç: Yeni yıl hizmetle ve çalışmayla geçecek bir yılın başlangıcı olacak

Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç, ilk resmi ziyaretini gerçekleştirdiği Samsun’da Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti.

Ziyaret sırasında Bakan Kılıç’a Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, partililer ve vatandaşlar eşlik etti. Bakan Kılıç’a hoş geldiniz diyen ve Samsun’da devam eden hizmetlerle ilgili bilgi veren Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Bugün Samsun müstesna bir gün yaşıyor. Sayın Suat Kılıç bakanımızın devrettiği bayrağı yine en az Sayın Suat Kılıç kadar sevdiğimiz Samsun Milletvekilimiz Sayın Çağatay Kılıç Bey devraldı. Bakan olarak da ilk resmi gezisini memleketi ve milletvekili olduğu Samsunumuza yaptı. Ben de şu anda kendisini Samsun Büyükşehir Belediyesi'nde ağırlamaktan duyduğum mutluluğu en içten duygularımla ifade etmek istiyorum. Ben kendisine, ailesine, ülkemize bu yeni görevinin hayırlar getirmesini diliyorum. Ülkemizin küçük de olsa sıkıntılı bir dönemden geçtiğini bu zamanlarda kendisini bekleyen önemli görev ve sorumluluklar olduğunu biliyor ve bunu da en başarılı şekilde gerçekleştireceğine kalben inanıyoruz. Yeni görevinde yeniden başarılar diliyor ve saygılarımı sunuyorum.” diye konuştu.

Bakanlığının ilk resmi ziyaretini Samsun’a yaptığını hatırlatan Bakan Kılıç da, “Şu anda Samsun Büyükşehir Belediyesi'ndeyim. Ben yeni konumumla başkanımızı ilk defa ziyaret ediyorum ve bu vesileyle de yeniden AK Parti Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı için kendisini kutlamak istiyorum. İnşallah bundan sora da hep birlikte güzel hizmetlere imza atacağımızı ümit ediyorum. Bugün yılın son günü ve inşallah hizmetle ve çalışmayla geçecek olan yeni bir yılın da başlangıcı olacak. Üzerimizde büyük sorumluluklar var. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Biz bu yükü en iyi şekilde taşıyacak, vatanımıza ve milletimize hizmet etmek için gece gündüz çalışacağız. Bu vesileyle de herkesin, spor camiasının, gençlerimizin tüm vatandaşlarımızın yeni yılını kutluyorum.” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Başkan Yılmaz, Bakan Kılıç’a günün anısı olarak Bandırma Gemisi'nin el yapımı bir maketini takdim etti. CİHAN

Yorumlar