Kıdemli astsubaylar Genelkurmay Karargahı'nda toplandı

Kıdemli Astsubaylar Semineri, Genelkurmay Başkanlığı Karargahı'nda yapıldı. Yürütülmekte olan faaliyetlerle ve görevlerini daha iyi yapmalarına yönelik bilgi güncellemesi amacıyla belirli aralıklarla tekrarlanan seminer 10-12 Şubat tarihleri arasında ger.

Google Haberlere Abone ol
Kıdemli astsubaylar Genelkurmay Karargahı'nda toplandı

Kıdemli Astsubaylar Semineri, Genelkurmay Başkanlığı Karargahı'nda yapıldı. Yürütülmekte olan faaliyetlerle ve görevlerini daha iyi yapmalarına yönelik bilgi güncellemesi amacıyla belirli aralıklarla tekrarlanan seminer 10-12 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirildi.

Seminere; Kara, Deniz, Hava Kuvvetleri ile Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığında görev yapan kıdemli astsubaylar katıldı. Konularında yetkili personel tarafından bilgilendirme faaliyeti icra edilen seminere katılan personele, mensubu oldukları kuvvet komutanlıkları tarafından da bir program uygulandı. Seminerin müştereklik kültürünün yaygınlaştırılması, mesleki gelişimin sağlanması, kuvvetler arası iletişimin güçlendirilmesi ve karşılıklı görüş alışverişi açısından son derece faydalı olduğu belirtildi. Seminer. Genelkurmay 2. Başkanı'nın yaptığı kapanış konuşması ile sona erdi.

SEMİNER PROGRAMI

Seminere katılan kıdemli astsubaylar ilk olarak Anıtkabir’i ziyaret etti. Ardından açılış konuşmaları ve personel konularına ilişkin bilgilendirme yapıldı. İkinci gün astsubayların misyonu ve vizyonu, mesleki gelişim yol haritası, astsubayların branşlaşması, OYAK hakkında bilgi verildi.

Son gün ise seminer; vakıflar hakkında bilgilendirme, TSK’da modernizasyon faaliyetleri, sosyal medyanın kullanımı, kaza ve olaylarla ilgili bilgilendirme, TSK’nın yeniden yapılandırılması çalışmaları ve kapanış konuşması ile sona erdi. CİHAN

Yorumlar