Kıcır: Ramazan ayı dirliğin, birliğin en güzel olduğu zamandır

Milliyetçi Hareket Partisi Alaçam İlçe Teşkilatı tarafından Alaçam Öğretmenevi'nde iftar programı düzenlendi. Ev sahibi MHP Alaçam İlçe Başkanı Ersin Kıcır, iftardan önce kısa bir konuşma yaptı. Alaçam Kubbeli Camii müezzin kayyımı...

Google Haberlere Abone ol
Kıcır: Ramazan ayı dirliğin, birliğin en güzel olduğu zamandır

Milliyetçi Hareket Partisi Alaçam İlçe Teşkilatı tarafından Alaçam Öğretmenevi'nde iftar programı düzenlendi.

Ev sahibi MHP Alaçam İlçe Başkanı Ersin Kıcır, iftardan önce kısa bir konuşma yaptı. Alaçam Kubbeli Camii müezzin kayyımı Cemalettin Tıngır ve arkadaşlarının okuduğu Kur'an-ı Kerim ve dualarla başlayan iftar programında konuşan Kıcır, ‘’Kutsal Ramazan ayında burada bulunanlarla bir arada olmak bizlere mutluluk vermiştir. Partililerin buluştuğu iftar yemeği birlik ve beraberlik açısından büyük önem taşımaktadır. Ramazan ayı dirliğin, birliğin, toparlanmanın, ibadetin en güzel olduğu zamandır. Vatandaşlarımızın bu ulvi aydan en güzel şekilde yararlanmalarını, dualarının, niyazlarının kabul olmasını Cenabı Allah'tan diliyorum." dedi.

İftar programına MHP Samsun İl Başkanı Şaban Kılıç, 30 Mart seçimlerinde MHP büyükşehir belediye başkanı adayı olan Dr. Ferhat Günaydın, Bafra eski Belediye Başkanı Hasan Aslan, MHP Bafra İlçe Başkanı Hüseyin Acar, Yakakent MHP İlçe Başkanı Ferhat Kalukcu, Atakum MHP İlçe Başkanı, Alaçam eski Belediye Başkanı İlyas Acar ve partililer katıldı.

CİHAN

Yorumlar