KİAD Başkanı Köse: Ramazan'da kendi fotoğrafımızı yorumlamalıyız

Kastamonu İşadamları Derneği(KİAD), Kastamonu protokolü ve işadamlarını bir araya getirdiği geleneksel iftar yemeğini yoğun bir katılımla gerçekleştirdi. Geçen yıla göre daha çok katılımın olduğu iftara milletvekili ve belediye başkanları,...

Google Haberlere Abone ol
KİAD Başkanı Köse: Ramazan'da kendi fotoğrafımızı yorumlamalıyız

Kastamonu İşadamları Derneği(KİAD), Kastamonu protokolü ve işadamlarını bir araya getirdiği geleneksel iftar yemeğini yoğun bir katılımla gerçekleştirdi. Geçen yıla göre daha çok katılımın olduğu iftara milletvekili ve belediye başkanları, daire müdürleri yoğun ilgi gösterdi.

İftar programı Akçaabat Restoran'da gerçekleştirildi. İftar yemeğinde konuşan KİAD Başkanı İbrahim Köse, "Hep birlikte yaşadığımız üzere mevsim Ramazan ve bu mevsim rahmet ve mağfiret gibi çok farklı güzelliklerle dolu bir iklimi sunuyor bize. Her şeyden önce iş dünyası olarak bu güzel günler vesileyle bütün dünya Müslümanlarının, ülkemizin ve şehrimizin bu iklimden istifade ederek daha güzel yarınlara ulaşmasını Yüce Rabb'imden niyaz ediyorum. Kıymetli konuklar, Ramazan ayı adeta hayatı durdurup bir fotoğraf koyuyor önümüze; ne yaptığımızın ve nerede olduğumuzun fotoğrafını. Herkesin olduğu gibi iş dünyasının temsilcileri olarak muhakkak ki bizlerin de bir fotoğrafı var. Evet, bizler de kendi fotoğrafımızı yorumlamalı ve takdir edersiniz ki fotoğrafta gördüğümüz yanlışlıkları düzeltip hatalarımızdan dersler çıkarmalı, iyi ve doğru olanları ise artırarak devam ettirebilmenin yollarını aramalıyız.” şeklinde konuştu.

Toplumun en önemli lokomotiflerinden olan iş dünyasının, çalışkanlık, dürüstlük ve diğergamlık üzerine kurulu bu irfan geleneğinin milletimiz için çok önemli olduğuna değinen Köse, “Huzurun ve refahın ancak bu çarkların sağlıklı bir şekilde işletildiği ölçüde toplumun geniş kesimlerine hakim olacağını düşünüyoruz. Bizler iş adamları olarak ülkemizdeki huzurun ve kalkınmanın oluşması ve daha geniş kesimlere yayılması için bu istikamette elimizden geleni şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. İftar davetimize icabet ederek bizleri şereflendirdiğiniz için sizlere tekrar ayrı ayrı teşekkür eder hepinize saygı ve hürmetlerimi sunarım.” dedi.

Teşekkür konuşması yapan MHP Kastamonu Milletvekili Emin Çınar da Kastamonu İşadamları Derneği'ne teşekkür ederek Meclis çalışmaları hakkında bilgi verdi. CİHAN

Yorumlar