Kestel Sosyal Tesisleri ile ilçenin yıldızı parlıyor

Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne Kestel Belediyesi tarafından tahsis edilen ve BURFAŞ tarafından işletilecek olan Kestel Sosyal Tesisleri, törenle hizmete açıldı.

Google Haberlere Abone ol
Kestel Sosyal Tesisleri ile ilçenin yıldızı parlıyor

Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne Kestel Belediyesi tarafından tahsis edilen ve BURFAŞ tarafından işletilecek olan Kestel Sosyal Tesisleri, törenle hizmete açıldı.

    Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’nın her köşesine eserler kazandırdıklarını belirterek “Kestel’de rahmet var, bereket var, hizmet var. Kestel’e her geldiğimde büyük değişiklikler görüyorum. Kestel Belediye Başkanımız Yener Acar çalışıyor, hizmetlerin en iyisini yapıyor. Şu anda 30 büyükşehir var ve onların yüzde 80’inde bugün Kestel’e kazandırılan tesis gibisi yok. İşte, hizmet belediyeciliği bu. Yener Acar’ın Kestel’de yapacak çok işi var. Çünkü arkasında Büyükşehir Belediyesi ve Recep Altepe var.” dedi.

    Kestel’in en iyi hizmetleri aldığına işaret eden Altepe, şöyle konuştu: “Kestel hizmete doymayacak, çünkü Kestel hizmetin en iyisine layık. Bizler hizmet insanıyız, halkımızı seviyoruz, halkımıza duyduğumuz sevgiyi de hizmetlerimizle gösteriyoruz. Şu anda Bursa’da 30 sosyal tesisimiz var, 21’i BURFAŞ tarafından işletiliyor. Kestel’in buluşma noktası olacak olan Kestel Sosyal Tesisleri de BURFAŞ tarafından işletilecek. Bizim hedefimiz, huzur kenti Kestel ve huzur kenti Bursa’yı oluşturmaktır.”

    Kestel’in öne çıkan bir ilçe olduğuna işaret eden Altepe, Bursa’nın yıldızının doğudan parlayacağını ifade etti.

    Altepe, bir ay içinde Kestel’e ulaşımın daha da rahatlayacağını belirterek “Kestel için büyük heyecan duyuyoruz. Kestel Belediyesi’nce 6 milyon TL’ye yapılan güzel bir tesisi açıyoruz. Bu tesis, hem gençler, hem kadınlar, hem de çocuklar ve yaşlılar için güzel bir tesis. Burası cıvıl cıvıl olsun, isteğimiz odur. İşi yapmak yetmiyor, değerlendirmek de lazım. Bu tesiste Kestelli vatandaşlarımız en kaliteli hizmeti en uygun şekilde bulabilecek. Herkes istediği saatte gelip buradan güvenle yararlanabilecek.” diye konuştu.

    Kestel Belediye Başkanı Yener Acar ise ilçede imza atılan hizmetlerle ilgili heyecanını ifade ederek “Kestel’de tarihi bir gün yaşıyoruz. Kestel’de 10 yıllık emeğimizle ortaya koyduğumuz bir mega projeyi açıyoruz, heyecan duyuyoruz. Kestel 10 yılda Bursa’nın parlayan yıldızı oldu, olmaya da devam ediyor. Kestel’de gelecek 50 yıla yetecek altyapı hizmetleri Büyükşehir Belediyesi ve BUSKİ tarafından yapıldı.” şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar