Keskin: Erciş'i kimseye peşkeş çektirmeyiz

Van'ın Erciş ilçe Belediye Başkanı Diba Keskin, "30 Mart'ta halkımızın bize layık gördüğü hizmet görevini ilk günden buyana arttırarak sürdürüyoruz." dedi.Belediye Evlendirme Dairesinde halka seslenen Başkan Diba Keskin ve Eş Başkan...

Google Haberlere Abone ol
Keskin: Erciş'i kimseye peşkeş çektirmeyiz

Van'ın Erciş ilçe Belediye Başkanı Diba Keskin, "30 Mart'ta halkımızın bize layık gördüğü hizmet görevini ilk günden buyana arttırarak sürdürüyoruz." dedi.

Belediye Evlendirme Dairesinde halka seslenen Başkan Diba Keskin ve Eş Başkan Abdurrahman Çağan, kendilerine oy veren vermeyen herkese teşekkür etti. 'Belediye Başkanlığına geldiğimiz gün oturacak koltuk bulamadık' diyen Keskin, makam koltuğunu kendi bütçeleriyle aldıklarını ifade etti.

Başkan Keskin, "Hizmete başladığımız günden beri belediye hizmetlerinin gerçekten dibe vurduğunu gördük. Biz sizlere bir söz vermiştik bunun arkasında duracağız." dedi.

Yolsuzluk konularına da değinen Keskin, şöyle konuştu: "Belediyeye ait makam koltuğunu ve sayamayacağım bir çok araç gereç ve taşınmaz mülklerdeki tespitlerimiz burada nasıl bir belediyecilik yapıldığını açık seçik gösteriyor dedi. Tabii ki bizim amacımız insanları rencide etmek değil fakat bunları bilmenizde beis görmedik çünkü biz şeffaf olacağız."

Eş başkan Abdurrahman Çağan ise göreve geldikleri günden buyana ilçede yayalara ait kaldırım işgalleri, usulsüz araç parkı, seyyar satıcılar, garajda yatan dolmuş otobüslerin çalıştırılması, devam eden kanalizasyon çalışmaları ve en önemlisi kentsel dönüşüm konularında çok yol kat ettiklerini, mevcut kentsel dönüşüm projesini uygulamak için ellerinden geleni yapacaklarını kaydetti. CİHAN

Yorumlar