KESK üyeleri, Halkbankası'na ayakkabı kutusu attı

Yolsuzluğa ve memur maaşlarına yeterince zam verilmemesini protesto etmek amacıyla eylem yapan KESK üyeleri, genel müdürünün evinde 4,5 milyon dolar paranın ayakkabı kutularında çıktığı iddia edilen Halkbankası şubesine ayakkabı atarak yolsuzluk ve rüşve.

Google Haberlere Abone ol
KESK üyeleri, Halkbankası'na ayakkabı kutusu attı

Yolsuzluğa ve memur maaşlarına yeterince zam verilmemesini protesto etmek amacıyla eylem yapan KESK üyeleri, genel müdürünün evinde 4,5 milyon dolar paranın ayakkabı kutularında çıktığı iddia edilen Halkbankası şubesine ayakkabı atarak yolsuzluk ve rüşvet operasyonlarına tepki gösterdi.

Kamu kurumlarındaki atamalar ve memur maaş artışlarına tepki göstermek amacıyla KESK Bursa Şubeler Platformu üyesi bir grup, Setbaşı'nda toplanarak Ünlü Cadde'den yürüyüşe geçti. Ellerinde taşıdıkları pankartlar ve ayakkabı kutuları ile eylem yapan KESK üyeleri, Halk Bankası şubesi önüne geldiğinde ise İstanbul merkezli düzenlenen yolsuzluk ve rüşvet operasyonuna bankası genel müdürünün de karışmasına tepki gösterdi. Eylemciler, 'Burada hırsız var' diye bağırarak, yanlarında getirdikleri ayakkabı kutularını banka şubesi binasına fırlattılar. Bankanın güvenlik görevlileri ise hemen kapıları kilitledi.

Eylemciler, ardından Orhangazi Parkı'na yürüdü. Yapılan basın açıklamasının ardından grup olaysız şekilde dağıldı. CİHAN

Yorumlar