Kesik el cinayetinde tutuklu baba tahliye edildi

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde ‘kesik el’ cinayetinin tutuklularından baba Ali Boyraz tahliye edildi. Ereğli ilçesinde bir bağ evinde 7 Eylül 2013 tarihinde meydana gelen kesik el cinayeti davasının ikinci duruşması, Zonguldak 1. Ağır Ceza...

Google Haberlere Abone ol
Kesik el cinayetinde tutuklu baba tahliye edildi

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde ‘kesik el’ cinayetinin tutuklularından baba Ali Boyraz tahliye edildi.

Ereğli ilçesinde bir bağ evinde 7 Eylül 2013 tarihinde meydana gelen kesik el cinayeti davasının ikinci duruşması, Zonguldak 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görüldü. Duruşmaya tutuklu sanıklar ile tutuksuz yargılanan zanlılar, tanıklar ve aileler katıldı.

İlçe merkezinin yakınlarındaki bir bağ evinde taksi şoförü Murat Erdoğan(29) ve 21 yaşındaki Gizem Tunç'un öldürülmesi olayında, oğlu Deniz Boyraz'a yardım ettiği iddiasıyla tutuklanan baba Ali Boyraz, mahkeme tarafından tahliye edildi.

Mahkeme heyeti, duruşmayı 5 Eylül 2014 tarihine erteledi.

KESİK EL BULUNAMAMIŞTI

7 Eylül 2013’te yaşanan olayda, dedesine ait Kdz Ereğli Uzunmehmet Mahallesi'ndeki bağ evinde öldürüldükten sonra cesetleri olaydan iki gün sonra bulunan Murat Erdoğan(29) ile sevgilisi Gizem Tunç'un(21) katil zanlısı Deniz Boyraz(24) ve ona yardım ettiği iddiasıyla babası Ali Boyraz(52) hakkında savcılık iddianameyi tamamlayarak Zonguldak 1. Ağır Ceza Mahkemesinde dava açmıştı. 7 sayfalık iddianamede savcılık elde edilen delil doğrultusunda baba ve oğul için 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis istemişti.

7 Eylül 2013 tarihinde işlenen cinayet sonrası Gizem Tunç'un kesik ellerini bulmak için görevlendirilen özel ekip eğitimli köpeklerle cinayetin işlendiği yerin çevresinde ve sanık Deniz Boyraz’ın yaşadığı evde uzun süre araştırma yapmış ancak çalışmalar sonuçsuz kalmıştı.

CİHAN

Yorumlar