Keser: Şırnak Valisi Hasan İpek şehitlerimizin kemiklerini sızlatmıştır

Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği Genel Sekreteri Gazi Astsubay Hakan Keser, Şırnak Valisi Hasan İpek’e, Abdullah Öcalan’ı öven sözleri üzerine tepki gösterdi.Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği Genel Sekreteri...

Google Haberlere Abone ol
Keser: Şırnak Valisi Hasan İpek şehitlerimizin kemiklerini sızlatmıştır

Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği Genel Sekreteri Gazi Astsubay Hakan Keser, Şırnak Valisi Hasan İpek’e, Abdullah Öcalan’ı öven sözleri üzerine tepki gösterdi.

Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği Genel Sekreteri Gazi Astsubay Hakan Keser, ’’Vatanımızın bölünmez bütünlüğüne, üniter yapısına kasteden, ciğerlerimizin yanmasının sebebi, bunca şehitlerimizin ve uzuvlarını kaybeden gazilerimizin sorumlusu hain terör örgütünü ve onun elebaşı bebek katilini adeta kurtarıcı gibi muhatap alan siyasi iktidarın; analar ağlamasın, demokratik açılım, Kürt açılımı, milli birlik ve kardeşlik projesi söylemleri altında yürütülen çalışmalar aslında çözüm değil çözülme süreci olduğu görülmüştür." dedi.

Bafralı şehit aileleri ve gaziler olarak başka şehitlerin verilmemesi, yeni annelerin, babaların, eşlerin, çocukların katılmamasının kendilerinin de temennisi olduğunu ifade eden Keser, şöyle devam etti: "Defalarca siyasi iktidar ve muhalefeti bu sürecin sonucu ülkemizi bölünmeye götüreceği, felaket olacağı hususunda uyardık. Bugün gelinen bu noktada endişelerimizde haklı olduğumuz ortadadır. Bu süreç ihanet sürecine dönüşmüştür. Terör örgütü tarihinde hiç olmadığı kadar güçlenmiş sadece kırsalda değil şehir merkezinde her yerde hâkimiyetini kurmuştur. Yolları keserek kepçelerle yolları kazmakta haftalarca araç geçişini engellemekte kimlik kontrolü yapmakta asker, polis, kamu görevlisini ve vatandaşlarımızı dağa kaçırmakta araçları ateşe vermektedir. Koskoca Türkiye Cumhuriyeti ile dalga geçmektedir. Terörle mücadele asli görevi olan devletimizin yetkilileri de Şırnak Valisi Hasan İpek terör örgütünün elebaşısı bebek katilini methetmekte ve yalakalık yarışına girişmişlerdir. Güvenlik güçlerimizin eli kolu bağlanmış hainler serbest bırakılmıştır.

Temsil ettiği ilin asayişini, vatandaşının can güvenliğini, devletin otoritesini sağlamakla görevli olan Şırnak valisi, 30 bin insanımızın katili terör örgütünün elebaşı bebek katiline takdirlerini sunarak, şehitlerimizin kemiklerini sızlatmış, bizlerin de bir kez daha ciğerlerimizi yakmıştır. Buradan valiye sesleniyoruz. Ey vali, sen devletin mi valisisin yoksa terör örgütünün mü valisisin. Yarın huzur-u mahşerde şehitlerimizin yüzüne nasıl bakacaksın. Yazıklar olsun. Bu ihanet sürecine destek veren her kim olursa olsun, destek verenlere hakkımızı asla helal etmiyoruz. Terör örgütü yollara barikat kurarak kimlik kontrolü yapıp araçları yakarken, vatandaşlarımızı, askerlerimizi, polislerimizi, korucularımızı kaçırıp şehit ederken, devletin valisinin bebek katilini takdir etmesi şehitlerimizin kemiklerini sızlatmış, yüreğimizi bir kez daha dağlamıştır." CİHAN

Yorumlar