Kermesi duyurmak için şehir merkezinde deve gezdirdi

Kahramanmaraş’ta, özel bir yardım kuruluşunun öğrenciler yararına düzenleyeceği kermesi, şehir merkezinde deve gezdirerek duyurması ilgi gördü.Bir derneğin düzenlediği kermesin tanıtımı için üzerine tanıtım afişi asılarak sokakta...

Google Haberlere Abone ol
Kermesi duyurmak için şehir merkezinde deve gezdirdi

Kahramanmaraş’ta, özel bir yardım kuruluşunun öğrenciler yararına düzenleyeceği kermesi, şehir merkezinde deve gezdirerek duyurması ilgi gördü.

Bir derneğin düzenlediği kermesin tanıtımı için üzerine tanıtım afişi asılarak sokakta gezdirilen deve, vatandaşların ilgi odağı oldu. Devenin reklam aracı olarak kullanılmasını şaşkınlıkla karşılayan bazı vatandaşlar, deveyle hatıra fotoğrafı çektirdi. Kimi de deve hakkında bilgi aldı. Beş yaşındaki deveyi 3 gün süreyle Ulu Cami ve Müftülük Meydanı arasında gezdireceğini belirten Adem Güzel, yarın açılışı yapılacak kermes için şehre 3 deve getirildiğini belirtti.

Develerden 2’sinin, döner yapmak için kesildiğini, gezdirdiği devenin de canlı olarak satıldığını ifade eden Güzel, şunları kaydetti: “Hamidiye yurtlarındaki talebelerimiz yararına yarın saat 10’da eski Kiler AVM’nin yerinde kermes açılışımız var. Kermesten elde edilecek gelir 4 bin öğrenci için kullanılacak. İnsanların dikkatini kermese çekmek için de deve gezdiriyorum. 2 deveyi kestik, döner yapımına hazır hale getirildi, bu gezdirdiğim deveyi de canlı olarak sattık. Kermesten sonra bu deve de kesilerek sahibine teslim edilecek.”

CİHAN

Yorumlar