Kepek çuvalı yüklü kamyonda 300 bin paket kaçak sigara

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince kepek çuvalları ile kamufle edilmiş kamyonda gümrük kaçağı 300 bin paket kaçak sigara ele geçirildi.

Google Haberlere Abone ol
Kepek çuvalı yüklü kamyonda 300 bin paket kaçak sigara

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince kepek çuvalları ile kamufle edilmiş kamyonda gümrük kaçağı 300 bin paket kaçak sigara ele geçirildi. Narkotik köpeği Leydi de aramada büyük gayret gösterdi.

Kaçakçılık olaylarının önlenmesine yönelik yapılan çalışma kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, doğu bölgesinden batıdaki illere kaçak sigara sevkiyatı yaptığı iddia edilen bir kamyonu kara yolunda durdurdu. Yapılan kontroller sırasında Narkotik köpeği Leydi'li aramalarda kaçak sigaralar ele geçirildi. Operasyonda, kepek çuvalları ile kamufle edilen kamyonda 300 bin paket kaçak sigara bulundu. Kamyon şoförü H.E. gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Kepek çuvalları arasında bulunan çeşitli markadaki sigaralar imha edilmek üzere depolara gönderildi.
CİHAN

Yorumlar