Kendisini Savcı Diye Tanıtan Dolandırıcı, Yakayı Ele Verdi

Antalya'da kendisini 'savcı' olarak tanıtan dolandırıcının, M.Y.'nin evine giderek 6 bin TL'yi balkondan attırdığı ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Kendisini Savcı Diye Tanıtan Dolandırıcı, Yakayı Ele Verdi

Antalya'da kendisini 'savcı' şekilde tanıtıp dolandırıcılık oluşturan M.M., polis sebebi ile yakalandı. Şüphelinin, kurbanının evine kadar gidip 6 bin TL'yi balkondan kendisine attırdığı öğrenildi.

HESABINDA BULUNAN 73 BİN LİRASINI İSTEDİ

Asayiş Şube Müdürlüğü, Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği'ne başvuran M.Y., kendisini arayan insanın savcı şekilde tanıtıp 6 bin TL'sini aldığını söyledi. Harekete geçen ekipler, teknik ve fiziki takibe aldıkları M.Y'nin zanlı sebebi ile ikinci defa aranmasını bekledi. Şüpheli M.M., 6 bin TL'sini aldığı kurbanını yine arayarak banka hesabında olan 73 bin TL'yi istedi.

6 BİN TL'Yİ BALKONDAN ATTIRMIŞ

Şüphelinin Konyaaltı İlçesi'ndeki bir pansiyonda kaldığını saptama eden polis, operasyon düzenledi. Yapılan baskında M.M. kaldığı odada gözaltına alındı. Emniyete götürülen şüphelinin yapılan sorgusunda, M.Y.'yi arayarak kendisini savcı şekilde tanıttığı, telefonunun terör örgütünce kullanıldığını iddia ederek kendisinden bir tutar nakit istediği anlaşıldı. Telaşlanan M.Y.'nin birlikte 6 bin TL olduğunu söylemesi üstüne eve kadar gelen şüphelinin, zarf içerisindeki parayı balkondan kendisine attırdığı öğrenildi.

İfadesi tamamlanan M.M adliyeye sevk edildi.

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar