Kendisini evine hapseden kişiye operasyon hazırlığı

Kavacık’ta kendisini evine hapsederek yakma girişiminde bulunan bir kişinin, çıkartılması için özel timler çağırıldı.

Google Haberlere Abone ol
Kendisini evine hapseden kişiye operasyon hazırlığı

Kavacık’ta kendisini evine hapsederek yakma girişiminde bulunan bir kişinin, çıkartılması için özel timler çağırıldı.

Edinilen bilgiye göre olay Kavacık Mahallesi 6 numarada bulunan iki katlı evin ikinci katında meydana geldi. İddialara göre Maltepe Açık Cezaevi’nden firari olduğu iddia edilen Mustafa Er isimli kişi saat 13.00 sıralarında evini yakmak istedi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangın ile karşılaşmazken Mustafa Er itfaiye ekiplerini daireye sokmadı.

Bunun üzerine olay yerine çağırılan polis ekipleri uzun süre Mustafa Er’i ikna etmeye çalıştı. Evin içinde iki kişiye bıçakla zarar verdiğini söyleyen Er evde bir de çocuğun olduğunu zorla girilmesi durumunda ona da zarar vereceğini söyleyerek polis ekiplerinin eve girmesine engel oldu. Ayrıca evde bir de köpeği bulunan Er bir yandan da köpeğini camdan kaldırarak polis ekiplerine gösterdi ve köpeği de öldürmekle tehdit etti. Zaman zaman pencereden kendisini ikna etmeye çalışan polis ekiplerine isteklerinin yazılı olduğu not kağıtları atan Er, istekleri yerine getirilmeden kapıyı açmayacağını söyledi. Er’in bir türlü ikna olmaması sonucu olay yerine bir müzakereci ile özel harekat timlerinin çağırıldığı öğrenildi.

İki evlilik yaşadığı belirtilen Er’in, eşlerinin ikisinden de ayrıldığı ve birlikte yaşadığı annesinin de yaklaşık 10 gün önce gördüğü şiddet nedeniyle evini terk ettiği ileri sürüldü. Polis, itfaiye ve sağlık ekiplerinin Er’in evinin önündeki bekleyişleri sürüyor.
CİHAN

Yorumlar