Kemerçeşme Meydanı ve çocuk parkı hizmete açıldı

Bursa merkez Osmangazi Belediyesi tarafından inşa edilen Kemerçeşme Meydanı ve Çocuk Parkı düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Google Haberlere Abone ol
Kemerçeşme Meydanı ve çocuk parkı hizmete açıldı

Bursa merkez Osmangazi Belediyesi tarafından inşa edilen Kemerçeşme Meydanı ve Çocuk Parkı düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Toplam bin 63 metrekare alan üzerine inşa edilen ve içerisinde oturma gruplarının yanı sıra çocuklar için oyun alanının da bulunduğu Kemerçeşme Meydanı ve Çocuk Parkı’nın açılışında konuşan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, şunları söyledi: “Osmangazi’de her mahallemizde kaliteli hizmet üretmeye devam ediyoruz. Otoparklar, Yaşam Merkezleri, Parklar ve Meydanlar ile mahallelerimize nefes aldırıyor, Osmangazi’nin çehresini değiştiriyoruz. Dar ve sıkışık mahallelerimizde kamulaştırmalar ile parklar yaptık, meydanlar yaptık. 5 yılda 150 park ve meydanı Osmangazi’ye kazandırdık. Meydanlar mahallelerin buluşma yerleridir. Meydanlar mahallelerin kültürünü, ruhunu yaşatan sosyal alanlardır. Bu nedenle biz yapabildiğimiz mahallelerimize meydan oluşturmaya, bu alanı bulamadığımız mahallelerimiz için ise hemşehrilerimizin vakit geçirebileceği, çocuklarımızın oyun oynayabileceği alanlar üretmeye gayret ettik.”

Osmangazi’nin en büyük otopark projelerinden biri olan Aktarhüssam Katlı Otoparkı’nın temelini attıklarını hatırlatan Dündar, “Şimdi de Kemerçeşme Meydanımızı hizmete sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bin 63 metrekare üzerine yaptığımız meydan ve cami çevre düzenlemesi, hem mahallemizin hem de çocuklarımızın yeni sosyal alanı olacak. Solakoğlu Camii’nin gasilhane ve tuvalet ihtiyacını da karşılayarak mahallemizin hizmetine sunduk. Bu çalışmalar için 104 bin TL kaynak kullandık. Osmangazi’de kaliteli, konforlu ve mutlu mahalleler oluşturmak için çalışmalarımız bundan sonra da devam edecek. Meydanımız ve parkımız mahallemize bir kez daha hayırlı olsun diyorum.” CİHAN

Yorumlar