Kemal Kılıçdaroğlu Adana'ya geliyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Çukurova Belediyesi’nin düzenlediği iftar, miting ve konsere katılmak amacıyla yarın Adana’da olacak. “İftarda her kesim olacak” diyen Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Soframız gibi...

Google Haberlere Abone ol
Kemal Kılıçdaroğlu Adana'ya geliyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Çukurova Belediyesi’nin düzenlediği iftar, miting ve konsere katılmak amacıyla yarın Adana’da olacak. “İftarda her kesim olacak” diyen Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Soframız gibi mitingimiz ve konserimiz de herkese ve her kesime açık.” dedi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun yarın akşamüzeri Adana’da olacağını, Seyhan Belediyesi’ne yapacağı ziyaretin ardından 19.00’da Çukurova Belediyesi’ne geleceğini belirten Soner Çetin, “Sayın Kılıçdaroğlu Adana Koop bitişiğindeki Oto Pazarı’nda halkla iftar programına katılacak.” diye bilgi verdi. 5 bin olarak planladıkları iftara katılımın 10 bin kişiyi bulabileceğini belirten Çetin, “İftarda barış ve kardeşlik mesajı verilecek. Farklı inanç, değer, düşünce ve görüşten herkesi kardeşlik iftarımıza bekliyoruz.” diye konuştu.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun iftardan sonra da Türkmenbaşı Bulvarı’ndaki Çukurova Belediyesi’ne geçeceğini belirten Başkan Soner Çetin, programla ilgili olarak “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu Çukurova Belediyesi önündeki alanda saat 21.00’de halkımıza hitap edecek. Bu konuşmanın hemen ardından ünlü sanatçımız Onur Akın’ın konseri başlayacak. Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu da halkımızla birlikte bir süre konseri izleyecek.” dedi.

CİHAN

Yorumlar