Kebapçının etini de çaldılar!

Adana'da bir kebapçı geçen yıl yaşadıklarını unutamıyor. 15 yıldan bu yana kebapçılık yaparak geçimini sağlayan 3 çocuk babası 50 yaşındaki Ergün Serintürk, "Geçen yıl benim için çok kötü geçti.

Google Haberlere Abone ol
Kebapçının etini de çaldılar!

Adana'da bir kebapçı geçen yıl yaşadıklarını unutamıyor. 15 yıldan bu yana kebapçılık yaparak geçimini sağlayan 3 çocuk babası 50 yaşındaki Ergün Serintürk, "Geçen yıl benim için çok kötü geçti. Hırsızlar; arabamı, bisikletimi, motosikletimi en son etimi çaldı." dedi.

Merkez Seyhan ilçesinde kebapçılık yapan Serintürk'ün başı hırsızlarla dertte. Geçen yıl yaşadığı olayların etkisinden kurtulamayan dertli adam, "2013 senin için nasıl geçti" diyenlere, "Çok kötü" diye cevap veriyor. Evinin önünden otomobili, tezgahının yanında bisikleti, daha sonra ise motosikleti çalınan kebapçı, "En son hırsızlar 5 kilo etimi çaldı, şişlerimi, bıçakları da götürmüşler, kebabın yanında müşteriye verdiğim turşusunu bile alıp kayıplara karışmışlar." diye konuştu. Eti çalındığı gün tezgahı açamadığını anlatan Serintürk, hırsızlara ise "Allah'tan bulsunlar" diye beddua etti.

CİHAN

Yorumlar