Kazım Kurt: Odunpazarı Belediye Meclis toplantıları canlı yayınlanacak

Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, belediye meclis toplantılarının canlı yayınlanacağını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Kazım Kurt: Odunpazarı Belediye Meclis toplantıları canlı yayınlanacak

Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, belediye meclis toplantılarının canlı yayınlanacağını söyledi. Başkan Kurt; "Artık belediye meclislerinde neler konuşuluyor, kararlar nasıl alınıyor bunu vatandaşlarımız canlı olarak izleyebilecek." dedi.

30 Mart Yerel Seçimlerinde Eskişehir’in Odunpazarı Merkez İlçe Belediye Başkanlığına CHP'den seçilen Kazım Kurt, mazbatasını aldıktan sonra Odunpazarı Belediyesinde tarih olacak nitelikte kararlar almaya başladı. Başkan Kurt, kendi yönetiminde şeffaf ve hesap verebilir bir belediyecilik anlayışla çalışmalarını hayata geçireceğini anlatarak bundan böyle meclis toplantılarının canlı olarak yayınlanacağını belirtti. Kurt, "Vatandaşlarımız artık belediye meclislerinde neler konuşuluyor, kararlar nasıl alınıyor bunu canlı olarak izleyebilecek." açıklamasında bulundu.

Odunpazarı Belediye Meclisinde bugüne kadar yapılan yanlış uygulamalara da son vereceklerini aktaran Kurt şunları anlattı: "Çoğunluktayken de demokrat olunmalı. Odunpazarı Meclislerinde bugüne kadar sayıları az olan diğer parti meclis üyeleri, geri planda bırakılıyordu. Biz Odunpazarı Belediye Meclisinde tüm partilerin kurumsal olarak temsil edilmesi gerektiğine inanıyoruz. Bu nedenle sayıları ne olursa olsun tüm meclis üyelerimiz meclis içinde ön planda olacak ve meclis sıralarında ön tarafta oturacak."

Odunpazarı Belediyesi tarihinde böyle bir yönetim anlayışının ilk kez uygulandığını vurgulayan Başkan Kurt, "Tüm meclis üyesi arkadaşlarımız bizim için eşit ve değerlidir. Odunpazarı Belediyesi'nde başarılı çalışmalara imza atacağız. Seçim öncesi verdiğimiz tüm sözleri yerine getireceğiz. Kısa süre içerisinde Odunpazarı Belediyesi'nde işleri rutin hale getirerek, vatandaşlarımıza insan odaklı, şeffaf ve eşit hizmet sunacağız." diye konuştu. CİHAN

Yorumlar