Kazdığı kuyuya düştü

Kâğıthane’de, çocuk parkı yapılan alanda kazılan 10 metre derinliğindeki kuyuya düşen işçi, itfaiye ekipleri ve arkadaşlarının yardımıyla kurtarıldı.

Google Haberlere Abone ol
Kazdığı kuyuya düştü

Kâğıthane’de, çocuk parkı yapılan alanda kazılan 10 metre derinliğindeki kuyuya düşen işçi, itfaiye ekipleri ve arkadaşlarının yardımıyla kurtarıldı. Vücudunda kırıklar oluşan işçi, ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

Olay, Gürsel Mahallesi Görgülü Sokak üzerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, sokak üzerindeki bir alana çocuk parkı yapmak için belediye tarafından çalışma başlatıldı. Çalışmalar kapsamında alana 10 metre derinliğinde bir kuyu kazıldı. İşçilerden Mehmet Zeki Kaya (18), ayağı kayınca kuyuya düştü. Kaya’yı kurtarmak için olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, işçilerin de yardımıyla kuyuya halatla kuyuya indi. Yaralı işçi, sedyeye bağlanarak makara vasıtasıyla yukarı çekildi. İlk müdahalesi olay yerinden yapılan yaralı Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Olayı gören işçilerden biri, “Biz burada kuyu kazıyorduk. Aşağıdan yukarı çıkarken ayağı kayarak düştü.” dedi. Şantiye şefi olduğu ileri sürülen bir kişi de olayı görüntülemeye çalışan basın mensuplarına saldırdı. Polisin devreye girmesi üzerine saldırgan şahıs olay yerinden uzaklaştı.

Bu arada, yaralı işçinin hayati tehlikesinin olmadığı, vücudunda ciddi kırıkların bulunduğu öğrenildi.


CİHAN

Yorumlar