Kazazedeyi serinletmek için seferber oldular

TEM Otoyolu Çamlıca gişelerinde direksiyon hakimiyetini kaybeden bir sürcünün kullandığı araç, hızla gişeleri ayıran beton bariyere çarptı. Sürücü, hurdaya dönen araçtan itfaiye ekipleri tarafından yaralı olarak çıkarıldı. Gişelerde...

Google Haberlere Abone ol
Kazazedeyi serinletmek için seferber oldular

TEM Otoyolu Çamlıca gişelerinde direksiyon hakimiyetini kaybeden bir sürcünün kullandığı araç, hızla gişeleri ayıran beton bariyere çarptı. Sürücü, hurdaya dönen araçtan itfaiye ekipleri tarafından yaralı olarak çıkarıldı. Gişelerde görevli polisler ise petler ve çaydanlıkla getirdikleri suyu yaralı şahsı serinletmek için seferber oldular. İtfaiye ise buzla yaralıya tampon yaparak soğutmaya çalıştı.

Olay, Ümraniye TEM Otoyolu Çamlıca gişelerde saat 14.00 sıralarında meydana geldi. Sürücü Bilal Cin'in kullandığı 34 BF 8082 plakalı kango araç, gişelere geldiği sırada direksiyon hakimiyetini kaybederek turnikeleri ayıran beton bariyere çarptı. Gişelerde görevli polisler kaza üzerine hemen olay yerine geldi. Hurdaya dönen araçta yaralı olarak çıkarılan Cin'e ilk müdahale polis tarafından yapıldı. Yerde yatan yaralı Cin'e polisler pet şişeler ve demlikle getirdikleri suları serperek serinletmeye çalıştı. İtfaiye ekipleri de ellerindeki buzu sürücüye tampon yaparak soğutmaya çalıştı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Cin'e müdahale ederek ambulansla hastaneye kaldırdı. Kaza sonucu turnikelerde trafik kilitlenirken hurdaya dönen araç ise çekiciyle kaldırıldı.

Çevredeki vatandaşlar ise kenarda dururken duydukları şiddetli ses üzerine geldiklerini söyledi. Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.

CİHAN

Yorumlar