Kazada ölen arkadaşlarının kanlarını elleriyle yıkadı

Erzurum'da, trafik kazasından yaralı olarak kurtulan genç, 50 gün sonra kaza mahalline gelerek, kazada yaşamını yitiren iki arkadaşının kanlarını temizledi.

Google Haberlere Abone ol
Kazada ölen arkadaşlarının kanlarını elleriyle yıkadı

Erzurum'da, trafik kazasından yaralı olarak kurtulan genç, 50 gün sonra kaza mahalline gelerek, kazada yaşamını yitiren iki arkadaşının kanlarını temizledi.

Geçen 20 Aralık'ta; Cemal Gürsel Caddesi’nde meydana gelen olayda; iki otomobil aşırı hız nedeniyle çarpışmış, kazada karşıdan karşıya geçmeye çalışan üç genç, çarpışan otomobillerin altında kalmıştı. Kazada iki üniversiteli genç feci şekilde can vermiş, Ahmet Çankaya ise yaralanmıştı. Hastanede gördüğü tedaviyle sağlığına kavuşan Ahmet Çankaya, kaza yerine gelerek, kaldırımda ve trafik lambasında bulunan kan izlerini temizledi.

Kazanın şokunu üzerinden atamadığını dile getiren Çankaya, psikolojik tedavi gördüğünü söyledi. Trafik kazasında ölen arkadaşlarının her gün rüyalarına girdiğini dile getiren Çankaya, vatandaşların araç kullanırken dikkatli olmasını, aşırı hız yapmamalarını istedi. Çankaya, “Yakutiye ilçesine bağlı Cemal Gürsel Caddesinde trafik kazası olduğu gün biz dershaneden çıkmış eve gidiyorduk. İki araç birbirine çarpışması sonucu diğer araç sürüklenerek arkadaşlarım Nurullah Oruç (23) ile İbrahim Erdoğdu (23) üzerine geldi. İki arkadaşım kazada hayatlarını kaybetti. Aradan 50 gün geçmesine rağmen halen daha kazanın şokunu üzerimden atamadım. Kendim şimdi psikolojik tedavi görüyorum. Arkadaşlarımı her gece rüyamda görüyorum. Bu yol mecburen kullanmak zorundayım. Her gün bu yoldan geçerken trafik lambasının direğinde arkadaşlarımın kan izini görüyorum. Bu ise beni çok etkiliyor.” dedi

KAZA

Yakutiye ilçesine bağlı Cemal Gürsel Caddesi, 100. Yıl Parkı önündeki kavşakta aşırı hız nedeniyle meydana gelen trafik kazasında Muhammet İkbal Kocaman'ın yönetimindeki 25 LH 248 plakalı otomobil ile 25 SD 144 plakalı otomobil çarpışmıştı. Kazada iddiaya göre yoldan geçtiği sırada araçların kendine çarpması sonucunda Nurullah Oruç (23) feci şekilde hayatını kaybederken, araç içerisinde bulunan İbrahim Erdoğdu (23) ise kaldırıldığı Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetmişti. Ahmet Çankaya ise yaralanmıştı.

CİHAN

Yorumlar