Kaza yapan kadının cüzdanını çalmak isteyen şahsı linçten polis kurtardı

Konya'daki kazada kadın sürücünün otomobildeki cüzdanını çalmaya kalkışan bir kişi, linç edilmekten polis kurtardı. Konya'da iki otomobilinin çarpışması sonucu meydana gelen kazada kadın sürücü yaralanan oğluyla ilgilendiği sırada...

Google Haberlere Abone ol
Kaza yapan kadının cüzdanını çalmak isteyen şahsı linçten polis kurtardı

Konya'daki kazada kadın sürücünün otomobildeki cüzdanını çalmaya kalkışan bir kişi, linç edilmekten polis kurtardı.

Konya'da iki otomobilinin çarpışması sonucu meydana gelen kazada kadın sürücü yaralanan oğluyla ilgilendiği sırada İ.Ç.,isimli bir şahıs otomobilden kadının cüzdanını almak istedi. Durumu fark eden çevredeki vatandaşların tepkisi üzerine cüzdanı alamadan kaçmaya başladı. Peşinden koşan vatandaşlar İ.Ç.'yi yakalayıp, polise teslim etmek için minibüsle kaza yerine getirdi. Bu sırada öfkeli kalabalık, sopa, tekme ve yumruklarla linç etmek istedi. Polis, saldırmak isteyen vatandaşlara biber gazıyla müdahale etti. İ.Ç.'yi güçlükle ekip aracına bindirdi.

Kaza, dün Konya merkez Karatay ilçesi Aslanlıkışla Caddesi Saman Pazarı otobüs durakları önünde meydana geldi. Hülya Karagöz (40) yönetimindeki 42 DYS 06 plakalı otomobil, kavşakta Emre Ağaçcıoğlu (19) idaresindeki 42 EV 922 plakalı otomobille çarpıştı. Kaza sonrası Hülya Karagöz'ün oğlu M.A. (17) hafif şekilde yaralandı. Kaza sonrası Hülya Karagöz, yaralı oğluyla ilgilendiği sırada çalıntı olduğu belirlenen motosikletiyle olay yerine gelen İ.Ç.(30) açık olan otomobil camından Karagöz'ün cüzdanını almak istedi. Durumu fark eden çevredekilerin tepkisi üzerine İ.Ç. cüzdanı alamadan kaçmaya başladı. Peşinden koşan çevredekiler ise kısa sonra İ.Ç.'yi yakalayıp, polise teslim etmek üzere minibüsle kaza yerine getirdi. Bu sırada öfkeli kalabalık ise İ.Ç.'ye sopa, tekme ve yumruklarla saldırıp şahsı linç etmek istedi. Kalabalığın elinden İ.Ç.'yi güçlükle alan polis, saldırmak isteyenlere de biber gazıyla müdahale etti. Linç edilmekten polis tarafından kurtarılan ve gözaltına alınan İ.Ç., ekip aracına bindirilerek polis merkezine götürüldü.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

CİHAN

Yorumlar