Kaza yapan aracın arkasındaki 'Dikkat ölüm tehlikesi' yazısı dikkat çekti

Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Soğanlı Yörük köyünde meydana gelen patpat kazasında birisi çocuk 3 kişi yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Bugüne kadar bir çok kişinin ölümüne ve yaralanmasına...

Google Haberlere Abone ol
Kaza yapan aracın arkasındaki 'Dikkat ölüm tehlikesi' yazısı dikkat çekti

Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Soğanlı Yörük köyünde meydana gelen patpat kazasında birisi çocuk 3 kişi yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Bugüne kadar bir çok kişinin ölümüne ve yaralanmasına neden olan ve kaza yapan patpatın arkasındaki 'Dikkat ölüm tehlikesi' yazısı da dikkat çekti.

    Kaza, Deli Hakkı mevkii Soğanlı Yörük köyünde meydana geldi. Soğanlı Yörük köyünden halk dilince patpat olarak adlandırılan tarım aracı ile tarlasına giden Ogün Yalçın (18) aracın akis milinin çıkması sonucu patpatın hakimiyetini kaybederek devrildi. Kazayı gören köylüler, patpat sürücüsü Ogün Yalçın ile patpatta bulunan annesi Melahat Yalçın (37) ve kardeşi Zehra'nın (3) yardımına koştu. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara yaptığı ilk müdahalenin ardından Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazada devrilen patpat vatandaşlar tarafından kaldırılırken, jandarma ekipleri kaza ile ilgili çevredeki vatandaşlardan bilgi almaya çalıştı.

    Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

    Jandarma, kaza ile ilgili tahkikatı sürdürüyor. CİHAN

Yorumlar