Kaza geçiren polis şehit oldu

Şanlıurfa’da geçtiğimiz günlerde kaza geçiren polis memuru Nail Akdoğan, tedavi gördüğü hastanede şehit düştü. Akdoğan için İl Emniyet Müdürlüğü’nde tören düzenlendi. Törende yakınları fenalık geçirdi. Şanlıurfa’da, 12...

Google Haberlere Abone ol
Kaza geçiren polis şehit oldu

Şanlıurfa’da geçtiğimiz günlerde kaza geçiren polis memuru Nail Akdoğan, tedavi gördüğü hastanede şehit düştü. Akdoğan için İl Emniyet Müdürlüğü’nde tören düzenlendi. Törende yakınları fenalık geçirdi.

Şanlıurfa’da, 12 gün önce trafik kazası geçiren Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Devlet Büyüklerini Koruma Şube Müdürü personeli Nail Akdoğan, tedavi gördüğü Mehmet Akif İnan Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetti. Bir çocuk babası polis için İl Emniyet Müdürlüğü bahçesinde tören düzenlendi. Ailesinin güçlükle ayakta durduğu törende, eşi Ebru Akdoğan’ın bitkin durduğu görülürken, 2 yaşındaki tek oğlu Eymen, bitenden habersiz oynadı. Ağlamaktan bitkin düşen anne Naciye ve Baba Talip Akdoğan’ı ise şehidin meslektaşları teskin etti.

Şehit polisin özgeçmişinin okunduğu törende, İl Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı kısa bir konuşma yaptı. Pınarbaşı, şehitlerin ölmediğini vurguladı. Daha sonra dua okundu. Törenin ardından omuzlarda taşınan polis naaşı, cenaze aracına bindirilerek memleketi Niğde’ye gönderildi. Geçiş sırasında resmi selamlama yapıldı. Şehit için memleketi Niğde’de yarın cenaze namazı kılınacak.

Akdoğan, 1 Haziran’da hakim ve savcılardan oluşan heyetin içinde bulunduğu araca Diyarbakır il sınırına kadar eşlik etmiş, görevden dönerken Siverek yakınlarında geçirdiği trafik kazası sonucu ağır yaralanmıştı. 12 gündür yoğun bakımda tedavisi devam eden polis memuru Nail Akdoğan, bugün saat 13.00 sıralarında hayatını kaybetti.

CİHAN

Yorumlar