Kayserigaz Voleybol Turnuvası'nda dostluk kazandı

Kayserigaz çalışanları arasında düzenlenen voleybol turnuvası tamamlandı. Çalışanlarına yoğun iş temposunu bir nebze olsun unutturmak, onların sosyal yaşantılarına canlılık katmak ve vücut kondisyonlarını zinde tutmak amaçlarıyla...

Google Haberlere Abone ol
Kayserigaz Voleybol Turnuvası'nda dostluk kazandı

Kayserigaz çalışanları arasında düzenlenen voleybol turnuvası tamamlandı.

Çalışanlarına yoğun iş temposunu bir nebze olsun unutturmak, onların sosyal yaşantılarına canlılık katmak ve vücut kondisyonlarını zinde tutmak amaçlarıyla geleneksel hale dönüştürülen ve her yıl düzenlenen Kayserigaz Voleybol Turnuvası, bu yıl da renkli anlar eşliğinde tamamlandı. 13 takımın dostluk içerisinde yarıştığı turnuvada, final maçlarına kadar başarılı performanslarını koruyan İşletme Bakım bölümü Arıza takımı ve Mali İşler-2 Tahakkuk takımlarından birinciliği hak eden Mali İşler takım üyeleri sevinçle kupalarını havaya kaldırdı.

İlk üçe giren takıma madalya ve kupalarını takdim eden Kayserigaz Genel Müdürü Hasan Yasir Bora, aslında birinci olan takımın dostluk olduğunu belirterek, her yıl sürdürdükleri voleybol turnuvasının çalışanlar arasında etkileşimi artırarak, aralarındaki dostluk duygularını pekiştirdiğini belirtti. Diğer yandan, sürekli olarak Kayserigaz’ın bir aile olduğunu vurguladığını söyleyen Bora, aile üyelerine bu ve buna benzer pek çok imkânı sunabildikleri için büyük mutluluk duyduğunu, çalışanlarının her birinin kendileri için büyük önem taşıdıklarını bir kez daha dile getirdi.

Turnuva birincisi olan Mali İşler Takımı da duygu ve düşüncelerini ifade ederek, turnuvada birinci olmanın mutluluğunu yaşadıklarının yanı sıra, böylesine neşe ve eğlence dolu bir turnuvada oynamış olmanın daha keyif verici olduğunu söyledi. Çalışan ve işveren ilişkisinden daha çok, samimi ve aynı zamanda özel bir ilişkinin hüküm sürdüğü Kayserigaz’da çalışmanın ayrıcalığını yaşadıklarını belirten oyuncular, final sonunda hep birlikte hatıra pozu vererek sevinçlerini fotoğraf pozuna yansıttılar.

CİHAN

Yorumlar