Kayserigaz ödeme noktalarını artırarak abonelerini rahatlattı

Kayseri’de doğalgaz dağıtımını yapan Kayserigaz, 100’ü aşkın ödeme noktası ve 22 anlaşmalı bankadan oluşan ödeme noktaları ile doğalgaz kullanıcılarını rahatlatıyor.Geçen yıllarda PTT ile protokol imzalayan Kayserigaz, bu sayede...

Google Haberlere Abone ol
Kayserigaz ödeme noktalarını artırarak abonelerini rahatlattı

Kayseri’de doğalgaz dağıtımını yapan Kayserigaz, 100’ü aşkın ödeme noktası ve 22 anlaşmalı bankadan oluşan ödeme noktaları ile doğalgaz kullanıcılarını rahatlatıyor.

Geçen yıllarda PTT ile protokol imzalayan Kayserigaz, bu sayede tüm abonelerinin PTT ofislerinden fatura tahsilatı yapabilmesine imkan sağladı. 48 PTT merkezinden fatura yatırabilen abonmanlar, Kayserigaz tahsilat ofislerine gelmeden istedikleri şubeden fatura borçlarının ödemelerini yapabiliyor.

Anlaşmalı banka sayısında da her geçen gün artışa giden Kayserigaz, bugün 22 banka ile ortak çalışıyor. Vezne tahsilatı, otomatik ödeme ve internet bankacılığı hizmetlerinden yararlanabilen banka kullanıcıları, bu kanallar sayesinde doğalgaz fatura borçlarını rahat bir şekilde ödeyebiliyor.

2013 yılında Türkiye’de ilk ve tek örneği olan ‘Akıllı Vezne’ uygulamasına dâhil olan Kayserigaz, veznelerde sıra bekleme derdine son verdi. Bu uygulama ile doğalgaz kullanıcıları 7/24 şekilde faturalarını ödeyebilme ayrıcalığına kavuşuyor. Diğer yandan, elektrik ve su faturalarının tahsilat işlemlerine de izin veren Akıllı Vezneler, bu sayede her üç fatura için tek bir ödeme noktası haline geldi. Kayseri’nin 13 farklı bölgesinde konumlandırılan Akıllı Vezneler sayesinde doğalgaz abonmanları kendilerine en yakın vezneden diledikleri an tahsilat işlemi yapabiliyor.

Diğer yandan şirket, 2014 yılında Kredix Ödeme Noktası ile anlaşma yaparak toplamda 7 ödeme noktasını daha hanesine kazandırdı. CİHAN

Yorumlar