Kayseri’deki trafik kazasında 4 kişi hayatını kaybetti

Kayseri’nin Bünyan ilçesi çıkışında meydana gelen trafik kazasında 4 kişi hayatını kaybetti. Yaralanan 15 kişi ise Bünyan İlçe Devlet Hastanesi ile şehir merkezinde bazı hastanelerde tedavi altına alındı.     Trafik...

Google Haberlere Abone ol
Kayseri’deki trafik kazasında 4 kişi hayatını kaybetti

Kayseri’nin Bünyan ilçesi çıkışında meydana gelen trafik kazasında 4 kişi hayatını kaybetti. Yaralanan 15 kişi ise Bünyan İlçe Devlet Hastanesi ile şehir merkezinde bazı hastanelerde tedavi altına alındı.

    Trafik kazası sabah erken saatlerinde Kayseri-Malatya karayolu Bünyan ilçesi çıkışında meydana geldi. Büyükşehir Belediyesi’ne ait otobüs, ilçe merkezinden yaklaşık 30 kadar yolcuyu aldıktan sonra Kayseri istikametine doğru hareket etti. Şükrü Deryol (38) yönetimindeki 38 H 1201 plakalı belediye otobüsü, ilçe çıkışında gazete taşıyan gazete Ali Sunar (44) yönetimindeki 38 YU 401 plakalı hafif ticari araç ile çarpıştı. Otobüs, çarpışmanın etkisiyle şarampole yuvarlandı. Kazada hafif ticari araç sürücüsü Ali Sunar ile belediye otobüsündeki yolculardan Mehmet Polat hayatını kaybetti. Olay yerine otobüsteki yolculardan kimliği belirlenemeyen bir kadın da hayatını kaybetti. Hastaneye kaldırılan Ahmet Özdemir’de yapılan bütün müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

    Otobüsteki 30 yolcudan yaralanan 15 kişi ise Bünyan ilçesi ile Kayseri şehir merkezindeki hastanelerde tedavi altına alındı. Yaralılardan ikisinin durumunun ağır olduğu bildirildi.

CİHAN

Yorumlar