Kayseri’de yıldızlar geçidi

Fotoğraf Sanatçısı Hamit Yalçın, müzik ve eğlence dünyasının ünlülerini Kayserililer ile buluşturacak.

Google Haberlere Abone ol
Kayseri’de yıldızlar geçidi

Fotoğraf Sanatçısı Hamit Yalçın, müzik ve eğlence dünyasının ünlülerini Kayserililer ile buluşturacak.

Yalçın, 1976-1980 yılları arasında çektiği fotoğrafları 'Beyaz Camın Ünlüleri' isimli sergisinde toplayarak Kayserililerin beğenisine sunacak. Kayseri Amatör Fotoğrafçılar Derneği’nin (KAFDER) davetlisi olarak Kayseri’ye gelecek Hamit Yalçın, üç gün süreyle açık kalacak sergisinde, Kayserilileri, sanat ve eğlence dünyasının tanınmış yıldızlarla bir nostalji yolculuğuna çıkartacak. Kayseri’de kurulmasından kısa bir süre sonra, amatör fotoğrafçılığa farklı bir boyut kazandıran KAFDER’in davetlisi olarak, Kayseri’ye gelecek Fotoğraf Sanatçısı Hamit Yalçın'ın, 'Beyaz Camın Ünlüleri' isimli sergisi 27 Aralık Cuma günü saat 19.00’da Kayseri Park AVM’nin birinci katında sergilenmeye başlayacak.

Yalçın, gazetecilik yaptığı 1976-1980 yılları arasında TRT stüdyolarında görüntülediği ünlülerin siyah beyaz fotoğraflarını 33 yıl aradan sonra fotoğrafseverlerin beğenisine sunuyor. Üç gün açık kalacak sergide bugün birçoğu aramızda olmayan dönemin ünlü sanatçılarının da yer aldığı fotoğraflar, Kayserililerin beğenisine sunulacak.

KAFDER Başkanı Kemal Gönen, Hamit Yalçın’ın sergi açılışının ardından KAFDER üyeleri ve fotoğrafseverlerin katılımı ile gerçekleştirilecek bir söyleşiye iştirak edeceğini belirterek, tüm Kayserilileri sergiye davet etti. CİHAN

Yorumlar