Kayseri’de temmuz ayı takip ve koordinasyon toplantısı yapıldı

Kamu kurum ve kuruluşlarının hizmet ve yatırımlarının takip ve koordinasyonunu sağlamak amacıyla Kayseri Valisi Orhan Düzgün’ün talimatıyla her ay düzenli olarak yapılan Aylık Takip ve Koordinasyon’un temmuz ayı toplantısı yapıldı....

Google Haberlere Abone ol
Kayseri’de temmuz ayı takip ve koordinasyon toplantısı yapıldı

Kamu kurum ve kuruluşlarının hizmet ve yatırımlarının takip ve koordinasyonunu sağlamak amacıyla Kayseri Valisi Orhan Düzgün’ün talimatıyla her ay düzenli olarak yapılan Aylık Takip ve Koordinasyon’un temmuz ayı toplantısı yapıldı.

Vali Orhan Düzgün başkanlığında, Valilik Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen Temmuz ayı Aylık Takip ve Koordinasyon (ATAK) Toplantısı’na Vali yardımcıları, bazı kaymakamlar, Karayolları ve Vakıflar bölge müdürleri ile Milli Eğitim, İl Kültür ve Turizm, Gençlik Hizmetleri ve Spor il müdürleri katıldı. Vali Düzgün, toplantının açılışında, önceki ATAK toplantılarında görüşülen yatırım çalışmalarının kurumların etkili koordinasyonu ve işbirliği sonucunda sağlıklı bir şekilde devam ettiğini, özellikle yaz dönemlerinin verimli geçirilmesinin yatırımların zamanında tamamlanabilmesi adına önem taşıdığını kaydetti. Düzgün, şu anda Karayolları başta olmak üzere kentin doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine hemen her alanda bir inşaat şantiyesi ya da çalışmasının kamu kurumları tarafından yürütüldüğünü ifade etti. Vali Düzgün, emeği geçen yöneticilere teşekkür ederek, yatırım programlarının aksatılmadan sürdürülmesi ve yeni projelerin hayata geçirilebilmesi için yöneticilerden sıkı ve yerinde takip yapmalarını istedi.

Daha sonra toplantı gündeminde yer alan ve kamu kurum ve kuruluşlarınca Kayseri ili genelinde yürütülen yatırım, hizmet ve çalışmaların yanı sıra yapılması planlanan projeler konusunda bilgiler aldı. Toplantıda Akkışla, Develi, Bünyan ve Felahiye ilçelerindeki spor salonları, restorasyonu devam eden vakıf eserleri ile karayolları ağındaki yol çalışmaları, Hayat Boyu Öğrenme Projesi ile Kültür ve Turizm çalışmaları kapsamlı bir şekilde ele alındı.

CİHAN

Yorumlar