Kayseri'de Köşk Caddesi yenileniyor

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Köşk Mahallesi, Köşk Caddesi yol yenileme ve düzenleme çalışması yaptıklarını ve bu çalışma ile cadde ve sokaklar ile bunlara bağlantılı tüm yollarda yol yenileme, kaldırım...

Google Haberlere Abone ol
Kayseri'de Köşk Caddesi yenileniyor

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Köşk Mahallesi, Köşk Caddesi yol yenileme ve düzenleme çalışması yaptıklarını ve bu çalışma ile cadde ve sokaklar ile bunlara bağlantılı tüm yollarda yol yenileme, kaldırım ve otopark inşa ettiklerini söyledi.

Köşk Mahallesi'nde gerçekleştirilen alt yapı çalışmaları neticesinde yolların yeniden bakım ve onarımdan geçirildiğini belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, “Bu semte yer alan Köşk Caddesi ile buna bağlantılı tüm yollarda alt yapı çalışması yaptık. Bozulan yollarda yol genişletme ve düzenleme çalışması yapıldı. Yaya yolu, kaldırım ve ücretsiz semt otopark inşa edildi. Bu alanda otopark önemli çünkü çok katlı binaların imar da yol güzergâhları cep otopark olarak planlanmış. Bin 500 metre uzunluğunda ve 16 metre genişliğindeki yol çalışmasında alt yapı yenilendi ve 10 bin ton alt yapı malzemesi kullanıldı. Ara geçişler kapatıldı ve ışıklandırma sistemi yerleştirilerek trafik akışı güvenli ve seri hale getirildi. Köşk Mahallesindeki çok katlı binaların yükselmesi ile hem nüfus arttı hem de araç sayısı. Yol genişletme ve çevre düzenleme ile semt otopark yapımı sonrası Köşk Mahallesinin tüm yolların yenilenmesi sonrası 7 bin ton asfalt kullanıldı. Bu çalışma esnasında diğer kurum ve kuruluşlar ile ortak çalışma yerine getirildi.” dedi.

Cadde ile sokaklar ve bunlara bağlantılı yollarda asfaltın yenilendiği ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, yapılan çalışmaların semt halkına hayırlı olsun temennisinde bulanarak, Köşk Mahallesi'nin bu yıl adeta yenilendiğini sözlerine ekledi.

CİHAN

Yorumlar