Kayseri'de 'Herkes O'nu Okuyor' yarışmasına başvuru sayısı 50 bine ulaştı

Peygamber Efendimiz'i (sas) daha iyi tanımak ve tanıtmak için yola çıkan Peygamber Yolu Derneği, 'Herkes O'nu Okuyor' yarışması düzenledi.

Google Haberlere Abone ol
Kayseri'de 'Herkes O'nu Okuyor' yarışmasına başvuru sayısı 50 bine ulaştı

Peygamber Efendimiz'i (sas) daha iyi tanımak ve tanıtmak için yola çıkan Peygamber Yolu Derneği, 'Herkes O'nu Okuyor' yarışması düzenledi. Yarışmaya Kayseri’de büyük ilgi gösteriliyor. Başvuru sayısı 50 bine ulaştı. Yarışmanın Kayseri İl Koordinatörlüğü tarafından hediye edilecek olan 50 kişilik umre için turizm şirketiyle anlaşma imzalandı.

Kılıçaslan Eğitim Vakfı Yetkilisi ve 'Herkes O'nu Okuyor' kampanyası Kayseri İl koordinatörü Mehmet Alauddin İslamoğlu, yarışmaya şu ana kadar 50 binin üzerinde başvuru geldiğini, Kayseri'deki hedefin 100 bin kişi olduğunu söyledi. Yarışmaya görme engellilerinde büyük ilgi gösterdiğine dikkat çeken İslamoğlu, "İl Koordinatörlüğümüz ile Sürat Turizm arasında 50 kişiyi kapsayan umre seyahati anlaşmasını imzaladık. Mekke’de 5 gece, Medine’de 4 geve konaklayacak şekilde yapılan umre programımızdan dereceye giren insanlarımız faydalanacak. Şuan başvuru yapanlar yarı yarıya kadın ve erkeklerden oluşuyor.” dedi.

-3 KATEGORİLERDE YAPILACAK SINAVDA HEDİYELER VAR

Kampanya çerçevesinde ortaokul, lise ve yetişkinler için 3 ayrı kategoride belirlenen kitaplar okunacak. Ortaokul öğrencileri Rahime Kaya'nın 'Efendiler Efendisi Hazreti Muhammed', liseliler Reşit Haylamaz'ın 'Muhtasar Efendimiz' kitabını, yetişkinler ise Fethullah Gülen Hocaefendi'nin 'Sonsuz Nur' serisini okuyacak. 7 Ocak-24 Mart arasında bu kitapları okuyan herkes sınava tabi tutulacak. Sınavların kategori birincileri çeşitli ödüller alacak. 24 Mart tarihine kadar herkesin başvurabileceği bu kampanyanın talihlileri, ödüllerini Kutlu Doğum Haftası'nda yapılacak büyük programda alacak. Herkes, herkesonuokuyor.com'dan kategorilere göre uygun başvuru yapabiliyor. Kayseri'den müracaat etmek isteyenler 220 16 00-01 numaralı telefonlardan bilgi alarak başvuruda bulunabiliyor CİHAN

Yorumlar